2024. április 24., szerda

UJ HONLAP BANNER 250 100

Elegante-flash-grey-with-shaddow whiteA 2018-as nürnbergi Fensterbau Frontale szakvásáron az Inoutic bemutatta legfrissebb innovációját: az Elegante méltán nevezhető a PVC ablakok új generációjának. Modern kialakítás, makulátlanul sima felület, kimagasló hőszigetelés – ez az Elegante, amely tökéletes alternatívája lehet az alumínium ablakoknak, új piaci lehetőségeket nyitva ezzel az Inoutic partnerei számára.

Az Elegante nyílászárókkal az Inoutic újragondolta a jövő ablakait. A kívülről teljes mértékben alumínium hatású rendszer belsejében valójában PVC található. Az alumínium megjelenés a süllyesztett kialakítás, a karcsú átfedés, valamint az új, szögletes üvegezési rendszer révén valósult meg. Az új profilrendszert az Inoutic termékmenedzserei az ügyfelek-kel, valamint a piaci partnerekkel szoros együttműködésben fejlesztették ki. „Az Elegante bevezetésének köszönhetően a PVC ablakok még vonzóbbá válhatnak a vásárlók körében. A kimagasló hőszigetelési értékkel bíró, újrahasznosított EcoPowerCore anyagból készülő profilokkal praktikus lehetőséget kínálunk a modern, alumínium hatású nyílászárók kialakításához, környezetbarát kivitelben" – mondta Radek Slabák, a CEE régió kereskedelmi igazgatója.

Elegante-offset whiteKIVÁLÓ HŐ- ÉS HANGSZIGETELÉS

Az Elegante profilrendszer kiemelkedően jó, 0,93 W/m2K Uf-értékkel rendelkezik. A hatkamrás, 76 milliméteres beépítési mélységű nyílászáró minden elvárásnak eleget tesz: rendkívül vastag üveg beépítését is lehetővé teszi, akár 70 mm-ig, ezzel növelve a szerkezet hő- és hangszigetelését, valamint betörésvédelmét. Megfelelő kialakítással eleget tesz az RC 2 ellenállási osztály követelményeinek. Vízvetős, valamint egyenes szárnykialakítással egyaránt elérhető. Emellett az ablakgyártók a ragasztott üveg technológiát kétféle módon alkalmazhatják: az üvegtáblát nedves ragasztással, azaz kétkomponensű ragasztóval, illetve száraz ragasztással, vagyis öntapadó ragasztószalaggal is rögzíthetik a profilba.

VARIÁLHATÓSÁG

További előny az Inoutic partnerei számára az új, szögletes, egylábas kivitelezésű üveglécrendszer, mivel ezáltal könnyebben megnyerhetők a kereskedők. A rendszer az üvegléc 90 fokos vágására, illetve csatlakozására is lehetőséget nyújt, emellett a nagyon kis méretű üvegtáblák beépítése is könnyedén elvégezhető. Az üvegléchez reluxa is rögzíthető. Szintén lényeges előnyt jelent az ablakgyártók számára, hogy a tok- és a szárnyprofilokhoz hagyományos acélosztályok és szabványos vasalatok egyaránt használhatók, ezáltal csökkenthetők a tárolási költségek.

MODERN ÉS ESZTÉTIKUS

Az újragondolt színválasztéknak köszönhetően további modern, divatos színekben válik elérhetővé az ablakprofil. Az Elegante az Inoutic emelő-toló ajtók, valamint az Eforte bejárati ajtók szárnyprofiljai esetében is tökéletesen funkcionál. Az új profilrendszer várhatóan 2018 őszétől válik elérhetővé a vásárlók számára.

 

inoutic background 01-01

További információ: http://elegante-inoutic.hu

 

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web