2024. március 28., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

liebherr-roadshow2018-1Az április elejétől május közepéig futó Liebherr Roadshow négy ausztriai és egy magyarországi helyszínén körülbelül 5.800 szakmai látogató vett részt. Az osztrák és magyar résztvevők mellett nagy számban jelentek meg partnerek más országokból is, mely a rendezvénysorozatnak nemzetközi karaktert adott. A szervezők Csehország, Olaszország, Svájc, Németország, Románia, Lengyelország, Szlovákia, Oroszország, Franciaország, Szlovénia, Horvátország és az Egyesült Államok szakembereit is üdvözölhették a Roadshow öt helyszínén.

A többnyire szikrázó napsütésben zajló rendezvényeken az érdeklődők bepillantást kaphattak a Liebherr széles termékpalettájába.

liebherr-roadshow2018-3Az ötödik alkalommal „Átélni a jövőt" mottóval megrendezett roadshown mintegy 20 Liebherr munkagépet mutattak be. A rendezvénysorozat rengeteg lehetőséget biztosított arra, hogy a gépeket munka közben is meg lehessen nézni, ki lehessen próbálni. Látványos moderált gépshow, virtuális-valóság szimulátor, gyakorlati bemutatók, akadálypálya és tesztelési lehetőségek tették még izgalmasabbá a programot.

Tovább folytatódott a kitűnő együttműködés a Liebherr, a Mercedes-Benz és a Trimble között. A RoadShow keretében megjelentek a Mercedes-Benz Arocs, Atego, Unimog és FUSO Canter teherautó-sorozatok, továbbá a TransporterRange és az új X-osztály. Ezek a járművek több mint 2000 tesztút során bizonyítottak.

A Trimble GPS-, valamint lézervezérlése és a LOADRITE kanálmérleg mellett a Trimble Earthworks rendszerrel a gépvezérlés teljesen új generációját mutatta be.

Ezen túlmenően a Liebherr a szolgáltató-sátrában információt nyújtott a daru-összeszerelési, keverőgép-ellenőrzési szolgáltatásairól, bemutatta a földmozgató gépekre vonatkozó Full-Service kínálatát, valamint alkatrész-logisztikai és Reman (alkatrészekre és kiegészítőkre vonatkozó) felújító programját.

A Liebherr RoadShow2018 idén első alkalommal kínált egy olyan nagy érdeklődésre számot tartó programot látogatóinak, ahol a regionális súlypontok kerültek előtérbe. A szakmai szövetségek, Liebherr előadók és az együttműködő partnerek által tartott szakmai előadások kombinálásával dolgoztak fel egy-egy témakört.

A Liebherr RoadShow 2018 ismét sok látogató számára jelentett információs és hálózati platformot. A sok részletes technikai megbeszélés a látogatók és a Liebherr csapata között ismét igazolta az esemény fontosságát az iparban. Számos érdeklődés mellett sok vásárlást is rögzítettek.

 

 

Forrás: Liebherr

 

 

Eseménynaptár

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web