2024. március 28., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

Luzhniki-Stadium-Moscow-Picture-provided-by-LafargeHolcim-Russia-partner JSC-TD-PartnerA LafargeHolcim Csoport globálisan, és Magyarországon is tevékenyen hozzájárul a nemzeti sportinfrastruktúra fejlesztéséhez. Az oroszországi futball világbajnokság stadionjai mellett a hazai arénák építkezésénél is kulcsszerephez jutott.

A LafargeHolcim Csoport a nemrégiben lezajlott oroszországi futball világbajnokság 8 stadionja (Moszkva, Kazany, Jekatyerinburg, Nyiznyij Novgorod, Volgograd, Samara, Rostov) mellett a magyar sportinfrastruktúra fejlesztéséhez is aktívan hozzájárul.

Puskas-Ferenc-Stadion-epitese Foto-Weber-Zsolt Forras-blikkA LAFARGE Királyegyházi Cementgyára az elmúlt években közel 70 000 tonna cementet szállított 4 hazai aréna, a székesfehérvári Sóstói Stadion, a békéscsabai Előre 1912 stadionja, a szombathelyi Haladás Stadion, és végül, de nem utolsó sorban a várhatóan 2018 őszén átadásra kerülő Puskás Ferenc Stadion építkezéséhez.

A szűk határidőkre épülő nagy infrastrukturális projektek mindig nagy kihívást jelentenek. A LafargeHolcim Csoport vezető globális építőanyag-vállalatként Magyarországon is képes megfelelni ezeknek az igényeknek. A Királyegyházi Cementgyár innovatív gyártási technológiája lehetővé teszi a folyamatosan magas minőségű cementbeszállítást minden kiemelt építési projekthez. Büszkék vagyunk arra, hogy preferált partnere lehetünk a magyar sportélet megújítását célzó infrastrukturális beruházásoknak, ezzel is hozzájárulva az egészséges életmódhoz, a sport népszerűsítéséhez." – mondta Zadravecz Zsófia, a LAFARGE Cement Magyarország Kft. értékesítési és marketing igazgatója.

A LAFARGE három termékével van jelen a sportlétesítmények építésénél. A több előnyös terméktulajdonságot egyesítő, és zsákos kiszerelésben is kapható CEM III/A 32,5 R-MSR, a vasbeton és feszített vasbeton elemek gyártásánál előnyös CEM II/A-S 42,5 R, és a végszilárdságot gyorsan elérő, így előregyártásra optimális CEM I 42,5 N cementtel.

A három termékkel készült betonmixek sikeresen elégítették ki a projektek általános magas műszaki követelményeit. A már korábban, más építkezéseknél is bizonyított magas nyomószilárdságú és csökkentett hidratációs hőt fejlesztő betonnal elkerülhetővé válnak az esetlegesen keletkező repedések, megnövelve ezzel a magas élettartamot, legyen szó a stadionok építésnél alkalmazott alaplemezekről, betonelemekről, merevítőkről, vagy oszlopokról.

 

További információ: www.lafarge.hu

 

 

Forrás: LAFARGE Cement Magyarország Kft.

 

 

Eseménynaptár

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web