2024. április 16., kedd

UJ HONLAP BANNER 250 100

EQUITONE LT90 wAz elegáns megjelenésű, természetes anyagból készült EQUITONE [linea] szálcement homlokzatburkoló lapok 2015-ös megjelenésük óta Európa szerte több helyen megjelentek közintézményeken és családi házakon egyaránt. Az anyag iránt nemzetközi szinten érzékelhető volt a szakma érdeklődése, amely nem ritkán termékfejlesztési javaslatokkal is párosult és a pozitív visszajelzések indokolták a termék új színének bevezetését, amellyel szó szerint ragyogó megjelenést biztosíthatunk az épületeknek, amely az aktuális fényviszonyok hatására reflektálva kezd dinamikus fény-árnyék játékba.

Az EQUITONE [linea] egyedülálló, a termékcsalád legújabb tagja, anyagában színezett, nem éghető szálcement homlokzatburkolat, amely 3D felületének segítségével szinte játszik a napsütésből adódó fénnyel és árnyékkal. A nap bármely pillanatában a napsütés változó hajlásszögének köszönhetően változatos megjelenést biztosít. A [linea] vonalas szerkezete kiemeli a szálcement anyag finom és elegáns textúráját. A termék a megszokott lapméretekben áll rendelkezésre, amely tetszés szerint formálható, könnyen alakítható.

 

mohaib equitone wA [linea] a teljes keresztmetszetében egységes színű [tectiva] anyag testvére. A [linea] a család legújabb tagja, a tervezők körében igen kedvelt. Ez anyag- és színvilágában a [tectiva] lapok tapintható nyers felületét követve, de a kétdimenziós helyett háromdimenziós, finom, bordás felületet ad, amely a homlokzaton, az aktuális fényviszonyok hatására reflektálva kezd dinamikus fény-árnyék játékba.

A lapok két színben, egy hidegebb, illetve egy melegebb szürke árnyalatban a már megszokott nagytáblás méretekben készülnek, természetesen a lapok darabolása, szabása továbbra is adott, így a tervezőre bízhatjuk a korlátlan lehetőségek felfedezését.

HÓFEHÉR RAGYOGÁS TETŐN ÉS HOMLOKZATON

EQUITONE Linea ColourLT90 wA [linea] termékcsoportra számos pozitív visszajelzés érkezett az utóbbi időben építészektől, tervezőktől és kivitelezőktől egyaránt, amely a tervezési szabadság érdekében is indokolttá és szükségessé tette egy új szín bevezetését. Az EQUITONE 2018 szeptemberében Bukarest és Kolozsvár után Budapesten, építészeknek szóló exkluzív rendezvényen mutatta be az új, fehér színű EQUITONE [linea] LT 90 homlokzatburkoló lapot több mint 100 szakembernek. Az új EQUITONE [linea] LT 90 homlokzatburkoló lap fehér színével letisztult, színtiszta, ragyogó és üde megjelenést biztosít az épületnek. Az építészek által ellenőrzött és jóváhagyott, elfogadott fehér színű szálcement lapok kezelése és beépítése természetesen ugyanúgy működik, mint a többi [linea] termék esetében. A gyári specifikációk a [tectiva] termék és további két színű [linea] alapján készült.

Az EQUITONE szerelt, átszellőztetett homlokzatburkolati lapok várható élettartama meghaladja az 50 évet még a legkedvezőtlenebb időjárási körülmények között is. Az EQUITONE homlokzatburkolati lapok kimagasló fizikai tulajdonságai lehetővé teszik, hogy 8 mm-es vastagságságuk mellett nagytáblás (3m x 1,25 m-ig) kialakításban készüljenek.

Rögzítésük fa illetve alumínium alszerkezetre is lehetséges legyen szó látszó vagy rejtett rögzítésről.

FENNTARTHATÓSÁG

Az EQUITONE szálcement szerelt, átszellőztetett nagytáblás homlokzatburkolat karcsú és könnyű, nyersanyag felhasználása igen alacsony. EQUITONE rendelkezik EPD tanúsítvánnyal, mely átláthatóan ábrázoljaa termék ökológiai lábnyomát előállítása, használata és újrafelhasználása során.

 

További információ: www.equitone.hu

 

 

Forrás: Build-Communication Kft.

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web