2024. április 23., kedd

UJ HONLAP BANNER 250 100

GRDPR159a-wA belsőépítészeti projektek terén a szürke szín már régen lerázta magáról a komorság és depresszív hangulat bélyegét. Lakóházak, irodák és középületek manapság gyakorta pompáznak elegáns szürkében. A szürke szín sokoldalú arcát megmutatta már. Ezért a Guardian Glass egy új, dupla ezüstréteggel ellátott, semleges megjelenésű napvédő üveget mutatott be, mely jól illeszkedik a mai, üveghomlokzatokra és ablakokra jellemző építészeti tendenciákhoz.

Nicolas Gouzou, a Guardian Glass Europe termékmenedzsere elmondása szerint a külső üveghomlokzat projektek Európa-szerte az előbb említett trendet követik. Az építészek egyre inkább eltávolodnak a zöldes árnyalatú üveghomlokzatoktól, és olyan üvegmegoldásokat részesítenek előnyben, amelyek semleges szürke megjelenésükkel kifinomultabb, elegánsabb hangulatot és látványt kölcsönöznek az épületnek.

 

A Guardian Glass termékét a tervező és építész közösség igényeit megismerve, azokat szem előtt tartva, valamint a korábbiakban említett irányvonalhoz igazodva fejlesztette ki. „A megjelenésen kívül a teljesítőképességet is javítottuk, hogy az előnyös tulajdonságok olyan kivételes kombinációját állítsuk így elő, amely lehetővé teszi az építészek számára, hogy az épületet a környezeti és éghajlati tényezőkhöz pontosan igazodva tervezhessék meg, és az épület használóinak kényelmét optimálisan kiszolgálva választhassák meg a külső térelhatárolókat." – mesélte az új termékről Nicolas Gouzou.

A Guardian SunGuard® SuperNeutral (SN) 63 nemcsak összhangban van a mai építészeti tervezési tendenciákkal, de magas fényáteresztő képesség (63% kétrétegű hőszigetelő üvegezés esetén és 56% háromrétegű üvegezés esetén), kiváló hőszigetelő képesség (Ug érték = 1,0 W/m2k kétrétegű üvegezés és 0,5 W/m2K háromrétegű üvegezés esetén), valamint kiváló naphővédelem (33% kétrétegű üvegezés és 30% háromrétegű üvegezés esetén) jellemzi. Továbbá nagyon alacsony a külső fényvisszaverődés (12% kétrétegű üvegezés és 14% háromrétegű üvegezés esetén) és természetes és alacsony a belső fényvisszaverődés (16% kétrétegű üvegezés és 19% háromrétegű üvegezés esetén).

Ezen teljesítmény-jellemzők biztosítják, hogy a SunGuard SN 63 kiváló választás két- és háromrétegű üveggel szerelt ablakok és homlokzatok esetén is. A SunGuard SN 63 nem edzhető és edzhető változatban is elérhető.

A Guardian Glass folyamatosan fejleszti és tökéletesíti a SunGuard bevonatos napvédő üvegtermékeinek palettáját, hogy a lehető legjobban kielégítse az építészek és tervezők igényeit, sőt elébe is menjen azoknak.

Guardian Glass

A Guardian Glass a Guardian Industries egyik fő üzletágaként a világ egyik legnagyobb üveggyártója, mely síküvegből, bevonatos üvegből és feldolgozott üvegből készült termékeket gyárt. A világ különböző országaiban, köztük Magyarországon, Orosházán, 25 float-üveg gyárat működtető Guardian Glass float- és feldolgozott üvegtermékei egyaránt megtalálhatóak az otthonokban, irodákban, autókban és a világ legjellegzetesebb építészeti látványosságaiban. A Guardian Glass Science & Technology Center folyamatosan dolgozik a legmodernebb technológiákat felhasználó új üvegtermékek és megoldások kifejlesztésén.

 

További információért keresse fel a www.guardianglass.com weboldalt.

 

 

Forrás: Build-Communication Kft.

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web