2024. március 28., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

Baross ter2A DVM group egy új Baross téri szálloda építésére kötött szerződést a német B&L csoporttal. A külföldi fejlesztő első magyarországi projektjének kiviteli tervezését és teljeskörű kivitelezését bízta a DVM groupra, amely ezzel a feladattal egyik legnagyobb piaci megbízását nyerte el. A tervezési és előkészítési munkálatok november elején megkezdődtek, az átadás 2020-ban várható.

A háromcsillagos superior besorolású szálloda a Keleti pályaudvar tőszomszédságában, a főváros egyik fontos közlekedési csomópontján helyezkedik majd el. A belváros közelében található nagyforgalmú térre két metróvonal és számos busz, troli és villamosjárat fut be. A 312 szobás hotel a hozzá kapcsolódó, 45 apartmant magában foglaló épülettel együtt a Baross tér déli oldalán fekvő telken emelkedik majd. A projekt bruttó alapterülete közel 26.000 négyzetméter lesz. A szálloda üzemeltetését a Steigenberger Group/Deutsche Hospitality érdekeltségbe tartozó Intercity lánc végzi.

Sellyey Tamás, a DVM group operatív és értékesítési igazgatója elmondta:"Nagy örömünkre szolgál, hogy hosszú tárgyalásokat követően a magas presztízsű német ingatlanfejlesztő cégünket választotta első magyarországi projektjének megvalósításához. Ez a megbízás újabb fontos lépése annak a folyamatnak, amely során tovább növeljük a nyílt piacról elnyert munkáink arányát. Ez a feladat nagyszerű lehetőség arra is, hogy maximálisan kiaknázzuk üzletágaink együttműködését, és a komplex szolgáltatásainkból fakadó szinergiát ügyfeleink javára fordítsuk."

Baross ter1Thorsten Testorp, a B&L csoport ügyvezető partnere hozzátette: "A DVM group erős hazai referenciái, valamint a tervezéshez és kivitelezéshez való magas szintű hozzáállása is alátámasztotta döntésünket, hogy őket válasszuk helyi partnerünknekegészen az átadás pillanatáig. A hotelprojekteknek megvannak a maguk sajátosságai, és a DVM group alkalmas arra, hogy megfeleljen az ezzel járó kihívásoknak. Ez ígéretes alapul szolgál további közös fejlesztésekhez Budapesten és a régióban."

A B&L csoport már bizonyított Németország nagyvárosainak szállodaiparában. Emellett számos kiskereskedelmi, iroda- és lakóingatlant fejlesztettek hazai piacukon. Közel fél évszázados fennállásuk során a hamburgi székhelyű családi vállalkozás már több mint 180 sikeres projektet tudhat maga mögött.

Joachim Marusczyk, az Intercity Hotel GmbH ügyvezető igazgatója nagyon várja a magyarországi megnyitót: "Budapest egy nagy múltú és elképesztő lehetőségeket rejtő város. Örömmel tölt el bennünket, hogy nemsokára egy központi elhelyezkedésű, modern hotellel gazdagíthatjuk ezt a vonzó metropoliszt."

 

További információ: www.dvmgroup.com

 

 

Forrás: DVM Group

 

Eseménynaptár

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web