2024. április 20., szombat

UJ HONLAP BANNER 250 100

Ertek-es-Minoseg-Nagydij--trofea2019. május 24-éig lehet pályázni az Érték és Minőség Nagydíjra, és ezzel együtt a védjegy használati jogára. A gazdaság szinte teljes palettáját felölelő, 39 főcsoport több mint 100 témakörében hirdették meg a pályázatot, a legkiválóbb termékek és szolgáltatások versenyét a Kárpát-régió egész területén.

A pályázat igen széles spektrumban kínál lehetőséget azon vállalkozások számára, akiknek fontos, hogy produktumát hazai és nemzetközi szinten is elismerjék. Az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy tradíciókra épülve képviseli a kimagasló minőséget, a határainkat átlépve - tudatta Kiss Károlyné Ildikó az Érték és Minőség Nagydíj Kiírói Tanácsa nevében. A konzultációs szakaszban összességében eddig több mint 100 magyarországi és határon túli érdeklődővel zajlottak az egyeztetések. A tanúsított „minőség jelképét" a Gazdaság Ünnepén, a Parlament Felsőházi Termében adják át szeptember 10-én.

A pályázat szakértő zsűrije előrelátó volt, amikor a meghirdetett főcsoportokat iránymutatónak szánta, mert az előzetes felmérések igazolták, hogy mind a termékek, mind pedig a szolgáltatások körében egyre gyakoribbak a komplex megoldások, azaz egyre nagyobb számban vannak jelen az új igényeket is kielégítő több funkciós termékek, integrált termék-szolgáltatás rendszerek.

Kapcsolódó cikk(ek):
Meghirdették az Érték és Minőség Nagydíjat – Újra célpontban a minőség a Kárpát-régióban

Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető címet és a tanúsító védjegy használati jogát önkéntesen benyújtott pályázat alapján lehet elnyerni. Pályázatot nyújthat be minden magánszemély, jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező társaság, egyéni vállalkozó, alkotóközösség. A pályázaton részt vehet minden, a pályázati főcsoportok szerinti, a pályázat céljainak megfelelő, Magyarországon, illetve a Kárpát-medencében gyártott, forgalmazott áru, árucsalád, szoftver, illetve ahhoz kapcsolódó szolgáltatás, mellyel rendszert alkothat. A pályázat tárgyát képezheti továbbá önálló szolgáltatás is.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot 2019-ben második alkalommal írta ki és valósította meg a DIAMOND Szervezőiroda Bt. (a védjegyalapítók megbízásából a pályázat szervezési és lebonyolítási teendőit koordináló és végző szervezet), a Hajnal Húskombinát Kft., a Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt., a Poli-Farbe Vegyipari Kft., a ProfessionCert Kft., valamint az erdélyi, mezőcsávási székhelyű SSM & SIU Kft. Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat eseményeinek fővédnöke Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke. A pályázati rendszer kiemelt támogatója a Miniszterelnökség Nemzetpolitikáért Felelős Államtitkársága, külhoni támogatója a Romániai Magyar Demokrata Szövetség. Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kiemelt önkormányzati partnere Gyula Város Önkormányzata.

 

További információ és pályázati kiírás: http://www.emin.hu

 

 

Forrás: bepresent

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web