2024. április 17., szerda

UJ HONLAP BANNER 250 100

Durisol kep-1-webNemrégiben Lengyelországban zajárnyékoló falszakaszt loptak el a tolvajok, amellyel igen nagy kárt okoztak a lengyel államnak. Hazánkban egyelőre ez nem jellemző, de sajnos a zajárnyékoló falak állapota továbbra sem megfelelő, amely azért probléma, mert ezekkel nem csak a környezetet védhetjük a zajterheléstől, hanem lakóterületünket is nyugodtabbá tehetjük.

A Leier Durisol termékcsaládja mindezekre a problémákra kiváló megoldást kínál, hiszen az M0-ás egyes szakaszain, vasútvonalakon, magánberuházások és ipari parkoknál is már bizonyított. 

Durisol kep-2-webÉvek óta folyamatosan romlik a zajárnyékoló falak állapota, részben a rosszul kivitelezett építések, nem vandálbiztos termékek, vagy csak részben a lopások miatt. Ez nem csak folyamatos többletköltséget jelent az államnak és az önkormányzatoknak, üzemeltető szerveknek, hanem az ott élők életminőségét is rontja. A Leier Durisol termékcsaládja nem csak a zaj ellen véd, hanem gyakorlatilag lopás-biztos is, hiszen tömör, speciálisan szerelhető falelemekből áll. További előnyei közé tartozik, hogy préselt technológiával készült, faaprítékos, cementkötéses alapanyagot tartalmaz, ami környezetbarát és környezetbarát technológiával is készül. 

Durisol kep-4-webA jó minőségű és jól kivitelezett zajárnyékoló falak csendesebb világot hoznak el a mögöttük lakóknak, megnövelik az ingatlanok értékét, illetve az adott település lakosai számára is egészséges környezetet teremtenek." – mondta el a Durisol termékcsaláddal kapcsolatban Komlós Andor, a Leier Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, majd hozzátette: „Nem csak az autópálya építéseknél, hanem a vasúti beruházások esetében is alkalmazható a Leier cégcsoport Durisol termékcsaládja, amely gyors építést tesz lehetővé és kiváló minőségének köszönhetően többletértéket tesz hozzá a projektekhez."

Durisol kep-3-webA gyártó garantálja, hogy a környezetbarát fabeton anyagnak köszönhetően a Durisol termékcsalád megfelel a kívánt előírásoknak, akusztikai tulajdonságait tekintve pedig túlteljesíti azokat. Ez a technológia biztosítja, hogy egyedülálló módon, 13-17dB zaj hangelnyelésére is képes a termék, amely az elemek celláiban található 13 cm vastag vasalt magbetonnak köszönhetően „vandálbiztos".

Durisol kep-7-webA fal blokkelemei anyagában színezettek, így nem csak esztétikus megjelenésű, hanem tartós megoldást is jelent a megvalósítást követően. A panelek ráadásul további karbantartást sem igényelnek, az előregyártott rendszernek köszönhetően gyorsan, szinte lego-szerűen építve a helyükre emelhetőek és összeépíthetőek, így néhány óra alatt, kis munkaerő-szükséglettel és egy daruval ellátott tehergépjárművel több száz méteres zajárnyékoló fal is megépíthető.

Durisol kep-6-webA Leier minőségi zajárnyékoló falak az országos közutak és a vasúthálózatok mellett, élményparkok, játszóterek, továbbá főutak közelében található lakóházak, bölcsődék és óvodák zajszigetelésére is megoldást kínálnak. Utóbbiak esetében kiemelten fontos a nyugodt környezet megóvása, hiszen a nyílászárók cseréje sokszor nem elegendő.

 

Forrás: Stern Communications

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web