2024. március 28., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

tanacsadasKedves Kolléga! Ahogyan Ön is tapasztalhatta, az elmúlt év sem telt el izgalmak nélkül az építőiparban. Több olyan változás is történt, amely alapvetően befolyásolja a szakmagyakorlást. Ha csak a jogszabályváltozások nagy számára vagy a lakástámogatási rendszer új elemeinek egyelőre fel nem mérhető hatásaira gondolunk, „kivitelező/tervező" legyen a talpán, aki minden változást követni tud.

Emellett arról sem szabad megfeledkezni, hogy a végső cél az építettők igényeit kielégítő építmény megalkotása, ráadásul mindezt fenntartható módon. A Magyar Építéstechnika ebben szeretne Önnek segítséget nyújtani szaktanácsadással. 

 

Építtetőknek

Ahhoz, hogy az otthonteremtés örömet okozzon, a családi tervezésen túl szükségünk van szakmai segítségre, tanácsra. A gazdag termékkínálat közül nehéz kiválasztani a legalkalmasabbat. Laikusként sokszor problémát okozhat, hogy csak az árra figyelünk, holott lehet, hogy ebből lesz a legtöbb gond. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a megbízható szakember kiválasztásán nagyon sok múlik.

A Construma kiállítás ideje alatt a Magyar Építéstechnika standjánál (A pavilon 112F stand) elismert, nagy gyakorlati tapasztalattal bíró szakemberek várják kérdéseit, hogy sikeresen építkezzen, és minél több öröme legyen otthonában.

 

Válassza ki a javasolt témák közül, hogy miről szeretne felvilágosítást kérni, és regisztráljon az Önnek megfelelő időpontra.

 

Témák:

  • Energiatudatos felújítás (családi ház, társasház)
  • Készházépítés (acél- és faszerkezetes)
  • Faanyagvédelem
  • Hőszigetelés
  • Vízszigetelés
  • Korszerű gépészeti megoldások, megújuló energiák
  • Épületbővítés; tetőtér beépítés
  • Jogi tanácsadás

 

Az egyes témákban tanácsot adó szakemberek:

 

  REGISZTRÁCIÓ  

 

A regisztráció csak időpontfoglalás, önmagában belépésre nem jogosít. Kedvezményes belépéshez külön regisztrálni kell itt.

 

 

 

Keresés

Támogatóink:

HuGBC LOGO web

K-EP LOGO v.8 2

lechner-logo-fb

logo

mehi

 

banner kne 180 240