2024. április 14., vasárnap

UJ HONLAP BANNER 250 100

Legfrissebb szám

Eptech 2018 12 B1-tartalom

 

fapedit-banner

Facebook

Hirdetés

dimag x me 120x240

Citroen-Berlingo-ElectricKözel százéves márkánk történetében mindig kiemelkedő fontosságú volt az avantgárd technológiai megoldások használata, hiszen így lehet a jövő kihívásaival megfelelően szembe nézni.

Ékes bizonyítéka ennek modellpalettánk és ezen belül a Citroën Berlingo Electric, mely a nagy népszerűségnek örvendő tehergépjármű 100%-ban elektromos változata. A ritkuló nyersanyag erőforrások és a negatív irányba változó környezeti sajátosságok megkövetelik tőlünk, hogy termékeink a megszokott hasznos tulajdonságaik mellett környezetbarát módon lássák el funkciójukat.

A Citroën Berlingo Electric közel 170 km-t tud megtenni egy feltöltéssel és a Lithium-Ion akkumulátorok megfelelő elhelyezésével továbbra is teljes értékű, 3,7m3-es raktérrel számolhat a szállításai során. Szerencsére egyre több cég választja nemzetközi szinten is a Citroën Berlingo Electric-et, ami megmutatja, hogy a jövőben lépéselőnyt élvez az, akinek vállalkozása a megbízható és precíz szolgáltatásokat olyan módon tudja nyújtani, ami kíméli bolygónkat.

Kevesen hinnék, hogy ma már a teherszállítás is történhet 100%-ban elektromos járművekkel, a Citroën Berlingo Electric mégis ezt teszi lehetővé. A Nemzetgazdasági Minisztérium által kiírt pályázat keretében elérhető 1,5 millió Ft-os állami támogatáson felül a Citroën hazai importőre most további 9% kedvezményt kínál az elektromos Berlingo-ra, melynek nettó induló ára így 5 853 000 Ft.

 

 

Keresés

mehi-banner-media 120x240

Támogatóink:

logo austrotherm-web

 

Hazicincer-logo-web

 

horizont logo vector

 

Legkomfort logo

 

Nebraska web 

 

PD-logo-szlogennel-web

 

ursa-logo-w