2024. február 29., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

Sasad daru0 28A Grabarics Építőipari Kft. lett a spanyol SÁEZ darugyártó kizárólagos hazai disztribútora. A két cég a közelmúltban állapodott meg egymással, az első eszközök már munkába is álltak az országban. A magyar vállalat nemcsak értékesíti a toronydarukat, de bérdaruparkot is üzemeltet, ami jelentős lépés a teljes ágazat eszközéhségének enyhítésében.

JÓ ÁR, NAGY VÁLASZTÉK

Itthon kevésbé ismert, de 30 éve gyárt toronydarukat a spanyol SÁEZ. Eszközei 6 kontinensen vannak jelen a Mount Blanc csúcsától Fokvárosig, toronydaru-választéka pedig műszakilag 100 százalékban lefedi a hazai magasépítési igényeket.

Sasad daru0 4-másolataA SÁEZ daruk kiforrottak, korszerűek, és kiemelkedően jó az ár/érték arányuk, ezért is esett a választás épp erre a gyártóra – ismertette az előzményeket Grabarics Gábor, a mostantól vezérképviseletként is működő Grabarics Építőipari Kft. tulajdonosa.

A gyártónál a csúcsnélküli (flat top, vagy hammerhead), futómacskás típusok magassága és gémje egyaránt elérheti a 65 métert, maximális teherbírásuk pedig a 24 tonnát. A billenőgémes (luffing-jib) típusok között szintén 65 méteres magasság és gémhossz mellett akár 36 tonnás teherbírású is van.

BŐVÜLŐ ESZKÖZPARK

Az első körben megrendelt 12 daru folyamatosan érkezik az országba, 6 darab már munkába is állt különböző projekteken. A kínálatban nemcsak új, de a gyártó által felújított eszközök is szerepelnek.

Sasad daru0 6Ma nemcsak szakemberből van kevés, de az eszközpark bővülése is nehezen tud lépést tartani az igényekkel, de a gépek iránti igényt mindig könnyebb és gyorsabb kielégíteni – mutatott rá a tulajdonos.

Az építőipari eszközök bérbeadásával foglalkozó cégek egyre hosszabb határidőkkel tudnak például állványt, zsalut vagy darut adni. Ez utóbbi helyzet enyhül valamelyest azzal, hogy tőlünk is lehet majd ilyen eszközöket kölcsönözni. A bérlés üzembehelyezéssel történik, igény szerint kezelő biztosításával – zárta ismertetőjét Grabarics Gábor.

 

www.grabarics.hu

 

 

Bemutatkozás

A Magyar Építéstechnika az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ), valamint a Magyar Építőanyag és Építőipari Termék Szövetség (MÉASZ) hivatalos lapja. Iránymutató szakfolyóirat a magyarországi építőipar teljes szférájára. Gyakorlati beállítottságú, az építőipar valamennyi területével – a tervezéstől az alapanyaggyártáson keresztül a magas- és mélyépítő-ipari kivitelezéséig, ezek műszaki fejlesztéséig – számos szakmai témával foglalkozó, általános építőipari műszaki-kereskedelmi szakfolyóirat. Beszámol a szakterület műszaki fejlődéséről, az új technológiákról és termékekről, megoldást kínál a felvetődő problémákra. Rendszeresen tudósít az építőipar fontosabb hazai és külföldi eseményeiről, kiállításokról, kongresszusokról, szakmai tanácskozásokról. Különös figyelmet fordít olyan szakterületek példákkal illusztrált bemutatására, amelyek a tervezőknek, a kivitelezőknek, a kereskedőknek és a felhasználóknak, valamint a legkorszerűbb ismereteket elsajátítani kívánó tanulóifjúságnak egyaránt fontosak.

Eseménynaptár

Február 2024
H K Sz Cs P Szo V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web