2024. február 29., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

Bramac EpTech illusztracioÚjabb mérföldkőhöz érkezett a Bramac Kft. Az Icopal Kft.-vel közösen egy cégcsoport részeként, kibővült szolgáltatási és szaktudási háttérrel még komplexebb megoldásokat kínál magastetős tetőrendszereken kívül már lapostetős és alépítményi szigetelési technológiákban is.

A Bramac Kft. a Braas Monier és az Icopal összeolvadásából létrejött BMI Group tagjaként, Európa piacvezető tetőrendszereket és szigetelő anyagokat gyártó vállalatának részévé vált. Ezzel a magas színvonalú tetőmegoldásokat már nemcsak magas- és alacsony hajlásszögű tetők kivitelezéséhez kínálja, hanem a lapostetők és az alépítményi szigetelések kivitelezéséhez is.

FOLYTONOS MEGÚJULÁS

DJI 0047-wA Bramac eddig is innovátornak számított az építőipari szegmensben, évről-évre olyan új megoldásokat dolgoz ki a tetőrendszerek piacán, amelyek kényelmesebb és költséghatékonyabb építkezéseket és felújításokat tesznek lehetővé. Az integrált tetőszigetelő rendszerektől kezdve a hővisszaverő technológián és a tető síkjába beépíthető napenergiát hasznosító rendszereken át, a forradalmi, már 7 fokos tetőhajlásszögtől használható tetőrendszerig mind meghatározzák a piac alakulását, miközben az egyre változó és egyénre szabott fogyasztói igényeknek is megfelelnek. Piacvezető szerepét az innovációk terén mi sem bizonyítja jobban, minthogy évről évre a legnagyobb nemzetközi építőipari szakkiállítás díjazottja, legutóbb a Bramac °Cool Tetőrendszerével lett Construma-díjas.

KOMPLEX MEGOLDÁSOK

DSC001A Bramac és Icopal egyesített szaktudásával a cégcsoport a pince szigetelésétől a lapos- és zöldtetőkön át a hagyományos magastető építéséig és szigeteléséig mindenre komplex megoldásokat kínál.

Az Icopal Kft. lapostetők vízszigetelésére specializált termékeit a szakértők a piac legtartósabb, leghatékonyabb és legrövidebb kivitelezési idővel rendelkező típusai között tartják számon. Legújabb innovációja, a SPEED SYNTAN® SBS technológia külön rögzítő anyag és a bitumen megolvasztása nélkül teszi gyorsabbá a munkát, időt és költséget megtakarítva a kivitelezés során, melyet idén Construma-díjjal is elismertek.

BEÁGYAZOTTSÁG A MAGYAR PIACON

A Bramac Kft. hazai gyártású tetőtermékeivel már több mint négy évtizede van jelen a magyar piacon, az Icopal Kft. pedig a 1993-as magyarországi belépése óta 30 országban, 36 gyártóüzemmel, 95 kereskedelmi képviselettel együttműködve forgalmazza termékeit.

A fúzióval létrejött BMI Groupot méretéből, gyártói kapacitásából, termék- és szolgáltatás-innovációjából adódóan kétség kívül Európa piacvezető tetőrendszereket és szigetelő anyagokat gyártó vállalataként tartják számon. A BMI Group több mint 150 éves tapasztalattal, 40 országban, közel 11.000 munkatárssal dolgozik azon, hogy szakértelmükkel kiszolgálják a lakossági, közületi és ipari projekteket, ráadásul szakmai kérdés vagy segítség esetén mostantól már minden szaktudás megtalálható egy helyen.

 

www.bramac.hubramac logoicopal logo
www.icopal.hu

 

 

 

 

Bemutatkozás

A Magyar Építéstechnika az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ), valamint a Magyar Építőanyag és Építőipari Termék Szövetség (MÉASZ) hivatalos lapja. Iránymutató szakfolyóirat a magyarországi építőipar teljes szférájára. Gyakorlati beállítottságú, az építőipar valamennyi területével – a tervezéstől az alapanyaggyártáson keresztül a magas- és mélyépítő-ipari kivitelezéséig, ezek műszaki fejlesztéséig – számos szakmai témával foglalkozó, általános építőipari műszaki-kereskedelmi szakfolyóirat. Beszámol a szakterület műszaki fejlődéséről, az új technológiákról és termékekről, megoldást kínál a felvetődő problémákra. Rendszeresen tudósít az építőipar fontosabb hazai és külföldi eseményeiről, kiállításokról, kongresszusokról, szakmai tanácskozásokról. Különös figyelmet fordít olyan szakterületek példákkal illusztrált bemutatására, amelyek a tervezőknek, a kivitelezőknek, a kereskedőknek és a felhasználóknak, valamint a legkorszerűbb ismereteket elsajátítani kívánó tanulóifjúságnak egyaránt fontosak.

Eseménynaptár

Február 2024
H K Sz Cs P Szo V
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 1 2 3

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web