2024. március 29., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

Építőanyag gyártók jelölhetik elismerésre a hazai építőanyag-kereskedelem kiváló képviselőit

eke-logo 1024A Magyar Építőanyag Kereskedelmi Egyesület (ÉKE) meghirdeti az „AZ ÉV KIVÁLÓ ÉPÍTŐANYAG KERESKEDŐJE 2018" díjat.

Célunk, hogy pozitív példákon keresztül erősítsük a minőségi építőanyag-kereskedelmet és szolgáltatást, ezzel együtt pedig a beruházók minél jobb kiszolgálását, összességében pedig az építőipari értéklánc erősítését" - mondta el Wiesinger Raimund, az ÉKE elnöke. „Az elismerést kapott szervezetek pozitív példaként jelenhetnek meg a piacon, az ÉKE szakmai elismerését kereskedelmi kommunikációjukban feltüntethetik majd, továbbá a tervezett gyárlátogatásokkal együtt szakmai tudásuk erősítésére egyaránt használhatják." - tette hozzá.

Alapvetően fontos, hogy gyártók értékelhessék a kereskedelmi munka lényeges elemeit, ezért az értékelés szempontjai kitérnek a pénzügyi működésre, az innovatív üzleti megkülönböztető jegyekre a kereskedő üzleti működésében, amely újdonságként hat az építőanyag-kereskedelemben, de nagy súllyal esik majd latba a tanácsadási-értékesítési tevékenység szakmai színvonala is, benne az építőanyagokra vonatkozó ismeretek és ügyfélközpontúság értékelésével. A piacépítő és saját marketing tevékenység is olyan szempont, amely bekerült az szempontok közé.

A pontozásos értékelés keretében az ÉKE idén 3 kategóriában tervez elismeréseket átadni:

  1. 1. Szerkezetépítés (falazat, tetőszerkezet, lábazat)
  2. 2. Homlokzatkészítés és – szigetelés
  3. 3. Szárazépítés és felületképzés

Területileg három régióból lehet majd kereskedő vállalkozásokat jelölni: Közép-Magyarországról (Budapest és Pest-megye), valamint Nyugat- és Kelet-Magyarország. Az ÉKE összesen 9 díj átadását tervezi november második felében.

„AZ ÉV KIVÁLÓ ÉPÍTŐANYAG KERESKEDŐJE 2018" elismerésre az országból bármely építőanyag-kereskedője jelölhető. Beszerzési társulások esetében a jelölt a társulás egy konkrét tagja. Az elismerést az adott kategória és régió győztes vállalkozása 2 évig használhatja majd, összhangban azzal, hogy minden építőanyag-kereskedő kétévente lesz újrajelölhető az elismerésre.

A jelölőlap kitöltésére október 15. - november 5-ig a www.eke.info.hu oldalon van lehetőség.

A díjazottak az elismerést szakmai tudásuk bővítésére is hasznosítják majd azáltal, hogy a Bachl Kft., a Baumit Kft, a Lasselsberger-Knauf Kft., a Murexin Kft. és a Terrán Tető Kft. felajánlása nyomán gyárlátogatásra nyílik majd lehetőségük.

 

 

Forrás: ÉKE

 

 

Eseménynaptár

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web