2024. április 16., kedd

UJ HONLAP BANNER 250 100

Az Ariston Thermo országos képzési programmal támogatja a legkisebbeket

resztvevok-wNégy éve indult útjára az a program, amely a hazai óvodapedagógusoknak kínál ingyenes, kreditpontos energiatudatossági képzést országszerte. A program gazdája az Ariston Thermo, aki Magyarországon indította el elsőként saját gondozású CSR programját, amivel a cégcsoporton belül kiemelt figyelmet kapott. A Budapestre és vidékre egyaránt ellátogató tréning egy egész éves program első lépcsője, amiben a pedagógusok és az óvodások egyaránt részt vesznek.

Az egy napos tréningekre idén márciusban és áprilisban került sor Egerben, Budapesten, Kaposvárott és Szolnokon.

A képzések a napokban zárultak le, így az óvodákban hamarosan elkezdődnek a kiscsoportos energiatudatossági foglalkozások.

Ezt követően a bevont apróságok rajzversenyen vesznek részt, ahol a víz helyes használata lesz a téma. A pedagógusok ezt követőn elküldhetik a rajzokat, amiket a szociológus zsűri értékel és minden korosztályban nyertest hirdet.

1265 keszulekA nyertes ovisok és óvodák energiával és környezettudatossággal kapcsolatos játékokat kapnak, míg a legtöbb rajzot delegáló intézmény egy Ariston Lydos Hybrid wifi „A" energia osztályú hőszivattyús vízmelegítőt nyer. A közelmúltban nemzetközi design award elismeréssel jutalmazott termék nem csak gyönyörű, hanem kategóriájában az első energiatakarékos, hybrid vízmelegítő.

Azok között a lelkes óvodapedagógusok között, akik a pedagógus kihívásra is beneveznek egy energiahatékonysági storyval, fődíjként 200 000 forintot ítél meg a zsűri. Megéri tehát energiát fektetni az önképzésbe és az apróságokba, hiszen a jutalom nem marad el a végén.

A hazánkban úttörő kezdeményezés célja, hogy már egészen korán, az óvodákban elinduljon a szemléletformálás és egy energiatudatos generáció nőjön fel. Az óvodapedagógusok visszajelzése alapján a gyerekek nagyon fogékonyak és az egész családot tudatosságra ösztönzik. Így a szervező Ariston reményei szerint egyre több magyar családban kap majd főszerepet az energiatudatosság, ami takarékossággal párosítva a legjobb jövőbe mutató irány a háztartások számára.

 

További információ: www.ariston.com/hu

 

 

Forrás: Ariston Thermo Hungária Kft.

 

 

 

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web