2024. június 19., szerda

UJ HONLAP BANNER 250 100

Facebook

Hirdetés

dimag x me 120x240

Fejlec-web

sun-collectors-1234212Európa várhatóan a következő évtized végéig elektromosáram-igényének felét megújuló energiából fogja fedezni. Ma már egy családi ház tervezése során is felmerül, hogy milyen teljesítményű rendszerrel lehet biztosítani az épület elektromos ellátását, vagy esetleg melegvíz igényét. A gazdasági feltételek, a költségek és megtérülés mérlegelése mellett egyre fontosabbá válnak az esztétikai, építészeti és az egyedi felhasználási szempontok is. Ennek megfelelően a „rátett" szerkezetek mellett/helyett egyre jobban terjednek az úgynevezett „épületbe integrált" megoldások.

MÉK kreditpont 2 pont (2016/208)

 

pataky zoldholmiA napenergia termelés és felhasználás hatékonysága fokozható a rendszerek kombinált alkalmazásával, mint például a zöldtetőkkel és -homlokzatokkal, a megfelelő telepítéssel, tájolással, az épületautomatizálás eszközeivel és a legújabb épületgépészeti megoldásokkal.

Konferenciánk célja, hogy a tervezői, kivitelezői szakma és a beruházók újabb megoldásokról kapjanak naprakész információkat. Arra keressük a választ, hogy lehet a legjobb megoldásokat megtalálni a környezettudatosság, a gazdaságosság és az építészeti minőség hármasán belül a különböző szakmák tevékenységének összehangolásával, a legújabb fejlesztésekkel, kutatásokkal és termékekkel.

 

 

Köszönjük minden támogatónak, előadónak és résztvevőnek, hogy megtisztelték jelenlétükkel a rendezvényt!

 

 

A konferencián elhangzott előadások anyaga itt tekinthető meg/tölthető le.

 

 

További információ, regisztráció: Kulcsár Ilka (+36-1) 239-1982, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , www.magyarepitestechnika.hu 

 

 

Keresés

Támogatóink

 bme logo kicsi-web

BPMK-logo

EVOSZ-logo

HuGBC LOGO web

 hilti-logo-web

Construma LOGO 2011 CYMK

Mapei-logo-web

weishaupt-logo

 KI logo

Cothec-logo-kicsi

ENERGOSYS-web

 MapaszLogo uj-web

 Tercemb-web

 

Médiatámogatók

Buildlogo

Epiteszforum-logo

proidea-logo-fb

ZoldtechLogo