2024. július 18., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

Legfrissebb szám

Eptech 2018 12 B1-tartalom

 

fapedit-banner

Facebook

Hirdetés

dimag x me 120x240

tanacsadasKedves Kolléga! Ahogyan Ön is tapasztalhatta, az elmúlt év sem telt el izgalmak nélkül az építőiparban. Több olyan változás is történt, amely alapvetően befolyásolja a szakmagyakorlást. Ha csak a jogszabályváltozások nagy számára vagy a lakástámogatási rendszer új elemeinek egyelőre fel nem mérhető hatásaira gondolunk, „kivitelező/tervező" legyen a talpán, aki minden változást követni tud.

Emellett arról sem szabad megfeledkezni, hogy a végső cél az építettők igényeit kielégítő építmény megalkotása, ráadásul mindezt fenntartható módon. A Magyar Építéstechnika ebben szeretne Önnek segítséget nyújtani szaktanácsadással. 

 

Építtetőknek

Ahhoz, hogy az otthonteremtés örömet okozzon, a családi tervezésen túl szükségünk van szakmai segítségre, tanácsra. A gazdag termékkínálat közül nehéz kiválasztani a legalkalmasabbat. Laikusként sokszor problémát okozhat, hogy csak az árra figyelünk, holott lehet, hogy ebből lesz a legtöbb gond. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a megbízható szakember kiválasztásán nagyon sok múlik.

A Construma kiállítás ideje alatt a Magyar Építéstechnika standjánál (A pavilon 112F stand) elismert, nagy gyakorlati tapasztalattal bíró szakemberek várják kérdéseit, hogy sikeresen építkezzen, és minél több öröme legyen otthonában.

 

Válassza ki a javasolt témák közül, hogy miről szeretne felvilágosítást kérni, és regisztráljon az Önnek megfelelő időpontra.

 

Témák:

  • Energiatudatos felújítás (családi ház, társasház)
  • Készházépítés (acél- és faszerkezetes)
  • Faanyagvédelem
  • Hőszigetelés
  • Vízszigetelés
  • Korszerű gépészeti megoldások, megújuló energiák
  • Épületbővítés; tetőtér beépítés
  • Jogi tanácsadás

 

Az egyes témákban tanácsot adó szakemberek:

 

  REGISZTRÁCIÓ  

 

A regisztráció csak időpontfoglalás, önmagában belépésre nem jogosít. Kedvezményes belépéshez külön regisztrálni kell itt.

 

 

 

Keresés

mehi-banner-media 120x240

Támogatóink:

logo austrotherm-web

 

Hazicincer-logo-web

 

horizont logo vector

 

Legkomfort logo

 

Nebraska web 

 

PD-logo-szlogennel-web

 

ursa-logo-w