2024. április 26., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

Esemény naptár

Magyar-Montenegrói építőipari üzletember találkozó

Szerda 27 November 2013

A HITA 2013. november 27-én (szerdán) Magyar-Montenegrói építőipari üzletember találkozót szervez Podgoricában, Montenegró fővárosában. A rendezvény helyszíne a montenegrói Gazdasági Kamara épülete Podgoricában.

A rendezvény bevezető részében előadásokat hallhatnak Montenegró gazdaságáról, de a rendezvénnyel az a fő cél, hogy a magyar cégek személyesen találkozhassanak és tárgyalhassanak a montenegrói potenciális partnerekkel, amelyhez a szervezést a montenegrói oldalon a Montenegrói Gazdasági Kamara biztosítja.

A szervezők kérik, hogy legkésőbb 2013. október 11.-ig jelezzenek vissza, hogy részt kívánnak-e venni a rendezvényen, és a résztvevők neve, beosztása és nyelvtudása mellett angol nyelven kérnek egy minél pontosabb leírást arról, hogy milyen terméket/szolgáltatást szeretnének eladni, esetleg venni, mert a montenegrói kamara ez alapján tudja megszervezni a montenegrói tárgyaló partnereket.

A rendezvény költségeit teljes egészében a HITA fizeti, viszont a cégnek kell fizetnie a kiutazását és szállását. A szervezésben segít a montenegrói Magyar Nagykövetség gazdasági diplomatája is. A személyes tárgyalásokhoz nem tudnak tolmácsokat biztosítani, a fő nyelv a tervek szerint az angol lesz.

Kiutazáshoz nem kell vízum, Podgorica repülővel a MALÉV megszűnése óta csak átszállással érhető el Budapestről és sajnos drágábban, de autóval Szerbián, a horvát autópályákon vagy Bosznián keresztül is elérhető. Részletes leírás a neten: http://www.montenegro-utazas.info/index.php?option=com_content&view=article&id=177

Szállást a HITA kinti diplomatája kérésre tud ajánlani, de nagyon jó a hivatali tapasztalat a www.booking.com oldalon történő foglalással (világszerte).

Montenegróról részletes országinformációs anyagot olvashatnak a HITA honlapján: http://www.hita.hu/Region/Montenegro/Info

Forrás: HITA

 

Vissza

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web