2024. március 19., kedd

UJ HONLAP BANNER 250 100

EMEA Investor Intentions Survey 2018Az európai befektetők számára az ipari, és különösen a logisztikai ingatlanok váltak a legkedveltebbé, első alkalommal megelőzve az irodákat – derült ki a CBRE legfrissebb európai befektetési felméréséből. 2017-ben Párizs, Madrid, Amszterdam, Frankfurt és London volt az öt legkeresettebb európai város, a befektetők pedig egyre inkább az alternatív befektetések irányába fordulnak az elérhető ingatlanok szűk kínálata és az agresszív árazás miatt.

A világ legnagyobb ingatlan-tanácsadója, a CBRE minden évben felmérést készít az ingatlanpiaci befektetők szándékairól és preferenciáiról az EMEA-térségen (Európa, Közel-Kelet és Afrika). A kutatás szerint idén először az ipari ingatlanok bizonyultak a legvonzóbbnak, az irodaingatlanok pedig a második helyen (26%) állnak. Az európai befektetők olyan piacokat keresnek, amelyek erős gazdasági fundamentumokkal rendelkeznek, folyamatos a bérleti díj emelkedése és jelentős a likviditás. 2017-hez képest a lakóingatlanok népszerűsége meredeken emelkedett és már minden ötödik befektető (21%) a lakáspiacot nevezte meg kedvenc ingatlanszektorának.

Bővebben...

Legi felvetelA Brnói Vásárvállalat március 6-án mutatta be idén megrendezésre kerülő rendezvényeit, köztük a legnagyobb és legjelentősebb nemzetközi szakvásárát, az MSV gépipari szakvásárt.

Október 1-5. között várja a szakembereket a jubileumi, 60. alkalommal megrendezett MSV és öt további szakvásár:

  • IMT - 11. nemzetközi fémmegmunkálási szakvásár
  • FOND-EX – 17. nemzetközi öntészeti szakvásár
  • WELDING – 24. nemzetközi hegesztéstechnikai szakvásár
  • PROFINTECH – 7. nemzetközi felületkezelési szakvásár
  • PLASTEX – a műanyag-, gumiipar és kompozitok 6. nemzetközi szakvására

Bővebben...

Az Intersolar Europe keretén belül az Energy Lab 2.0 bemutatja, hogyan lehet globális energiaátvezetést elérni

A megújuló energiák átveszik a világot. Ennek eredményeként a decentralizált energiatermelés, és mindenekelőtt a megújuló energiaforrások intelligens integrációja és irányítása egyre fontosabbá válik. Ezzel a témával a Smart Renewable Energy speciális kiállításon foglalkozik az Intersolar Europe, és a három Helmholtz Egyesülettel együttműködve bemutatja, milyen lehet a jövő energiaellátása. Idén május 31. - június 2. között várják az érdeklődőket a müncheni vásárközpontba.

A megújuló energiák sikere töretlen a világ minden táján. A McKinsey Global Institute által közzétett új jelentés szerint a megújuló forrásokból származó energia globális részesedése 2035-rel a jelenlegi 4% -ról 36% -ra nőhet. Ennek a jelentős részét a napenergiából fogják nyerni. A SolarPower Europe által a közelmúltban közzétett adatok szerint 2016-ban 76 gigawatt (GW) energiát termelő berendezést telepítettek - szemben a 2015-ös 50 GW-val. Kínában és az USA-ban tavaly közel kétszeresére emelkedett a termelés.

A teljes cikk angol nyelven olvasható:

Bővebben...

Intersolar Europe 17 webThe positive atmosphere of Intersolar Europe 2016 is still being felt, and the event is already providing more encouraging signs for the market. Almost 80% of the exhibition space at the world's leading exhibition for the solar industry and its partners has already been booked.

 

Around 1,200 exhibitors from all over the world are set to present their innovations over 77,000 sqm of exhibition space from May 31–June 2, 2017, in conjunction with ees Europe, Europe's largest exhibition for batteries and energy storage systems. This is a 17% increase in exhibition space compared to 2016's event. Photovoltaics is on the rise worldwide – as will be clear in Munich in 2017.

Bővebben...

AWARD WINNERwebWith the solar industry currently experiencing a wave of innovations, numerous companies are presenting the results of their intensive research and development. Intersolar Europe 2016, as the world's leading exhibition for the solar industry and its partners, is the ideal platform for this purpose. The exhibition opened its doors with the Intersolar AWARD, marking the ninth year in a row the prize has been presented to especially groundbreaking solutions.

In the Photovoltaics category, the coveted award went to LG Electronics Deutschland GmbH, M10 Industries AG and SolarEdge Technologies Inc., while projects submitted by Jakson Engineers Limited, ME SOLshare Ltd., Schneider Electric SE, SMA Sunbelt Energy GmbH and S.O.L.I.D. Gesellschaft für Solarinstallation und Design mbH impressed the panel in the new category of Outstanding Solar Projects.

Bővebben...

Eseménynaptár

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web