2024. május 8., szerda

UJ HONLAP BANNER 250 100

Esemény naptár

GREEN WALK 2016

Től Hétfő 26 Szeptember 2016
Címzett Szombat 01 Október 2016

greenwalk2016A Nemzetközi Zöld Építés Hetén, szeptember 26-október 1. között 6 napon át 20 létesítménybe juthatnak be az érdeklődők, többek között a nagyközönség előtt máskor elzárt épületekbe is.

A Green Walkon a környezettudatos építés magyar megvalósult példáit ünnepeljük. Az épületeket a tervező építészek, a fejlesztők vagy az üzemeltetők mutatják be a látogatóknak, így a résztvevők első kézből juthatnak érdekes információkhoz.

Idén a 20 épület közül 8 új projekt csatlakozik a programhoz: a Váci Corners, a XIII. kerületi passzívház Meséskert Óvoda, a CEU frissen elkészült épülete, a Roosevelt Irodaház, a Spar üzlet a MOM parkban, a szentendrei ÉMI és REC irodaház, valamint a paksi Forráspont Energiaház.

A vezetett bejárásokon a már megszokott módon a legilletékesebb szakemberek kalauzolják a látogatókat, így az érdeklődők garantáltan választ kapnak minden felmerülő kérdésükre.

Idén újra lehetősége nyílik a bejárásokon részt vevőknek, hogy megcsillogtassák fotóstehetségüket! A Green Walk helyszínein készült fotókkal ugyanis fotópályázatra is nevezni lehet. A beküldött alkotásokból szakértő zsűri választja ki a nyerteseket, és egy közönségdíj is gazdára talál! A pályázat további részletei hamarosan.

Regisztráció

Az épületlátogatások regisztrációhoz kötöttek, a férőhelyek száma korlátozott. A részvétel ingyenes.

A

MÉK továbbképzési pontérték: 1 pont/épület

  • Kamarai pontok igénylése esetén 1.800 Ft/fő/épületlátogatás adminisztrációs díj fizetendő. A regisztrációt az Építész Továbbképző Nonprofit Kft. végzi.
  • Amennyiben nem tart igényt kreditpont igazolásra, elegendő ha e-mailt küld az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, amelyben a következő személyes adatokat megadja: név, cím, telefonszám, mely programokon kíván résztvenni.

A

Részletes program és regisztráció a HuGBC honlapján.

A

A

Forrás: HuGBC

Vissza

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web