2024. április 29., hétfő

UJ HONLAP BANNER 250 100

Inoutic-kep1kicsiAz organikus építészeti stílus előretörésével egyre növekszik a természetes formák, színek és anyagok iránti igény, ugyanakkor a variálhatóság és a minimális karbantartási igény valamennyi építészeti elem esetében lényeges kérdések. A kompozit burkolórendszerek e tulajdonságok ötvözésével a modern építészeti fejlesztések legjelentősebb vívmányai közé tartoznak.

A külső falak minőségi hőszigetelésével akár 20%-kal mérsékelhető az épület hővesztesége, így csökken a fűtési költség, és az alacsonyabb széndioxid kibocsátásnak köszönhetően környezetbarátabbá válik az épület. A hőszigetelt homlokzatok befejezésének kiváló alternatívája az Inoutic Twinson O-Wall burkolórendszere. E robosztus és jól variálható rendszer egyszerűen telepíthető, és a fa természetes szépségét idézve az organikus stílus kedvelői számára is jó választás.

Tartós megoldás környezetbarát kivitelben

A Twinson O-Wall rendszer alapja a Twinson kompozit anyag, amely 50% fa és 50% PVC összetételének köszönhetően a fa melegségét, érzését a PVC alacsony karbantartási igényével, tartósságával kombinálja. A vízálló, tartós, szálkamentes és 100%-ban újrahasznosítható Twinson olyan trópusi keményfát helyettesítő környezetbarát alternatíva, amely minimális karbantartási igényének köszönhetően hosszú távra szóló költséghatékony megoldás.

Inoutic-kep2-kicsiAz Inoutic rendszere bármely hőszigetelő anyaggal, komplett hőszigetelési koncepciók elemeként, vagy dekoratív falburkolatként is alkalmazható. A különböző befejező profiloknak köszönhetően felhasználása nem korlátozódik csak a külső falak burkolására, vagy a homlokzat lezárása, így zárt erkélyek ablakainak, tetőablakok, illetve ereszek befedésére is használható.

A három természet ihlette színben – édesgyökér, kéreg és tőzeg – elérhető Twinson O-Wall farostokat tartalmaz, és a napfény, eső hatására, a fa természetes érési folyamatát követve már néhány hónappal a telepítése után elnyeri végleges patináját.

A cellás szerkezet előnyei

A Twinson O-Wall kamrás szerkezetének köszönhetően a burkolólapok nagy szilárdságúak, robosztus felépítésűek, és 3 vagy akár 6 méter hosszúságban is elérhetőek. Az alátétrácsok 50 centiméteres fesztávolsággal szerelhetőek, így a homlokzati lapok telepítése gyorsan kivitelezhető. A vállalat által szabadalmaztatott diszkrét befejező profilokkal felszerelésük egyszerűen végrehajtható. A burkolólemezek nagyon könnyűek, minimális nyomást fejtenek ki a külső falakra és a vázszerkezetre, így az alap megerősítési nélkül is telepíthetőek.

A burkolat mögött felgyülemlő nedves levegő, valamint a hő elvezetéséért beépített szellőzőrendszer felel, amely így jelentős mértékben hozzájárul a belső terek egészséges klímájához. A ventillációs rendszer a téli időszakban fokozza a hőszigetelés hatékonyságát, a nyári időszakban pedig gátolja a meleg levegő beáramlását, így egész évben kellemes hőmérsékletet garantál az épületben.

Forrás: FLowPR

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web