2024. május 15., szerda

UJ HONLAP BANNER 250 100

Leier kepzes-kicsiTeltházas előadásokkal, elégedett vendégekkel és a gyakorlatban is hasznos szakmai tapasztalatokkal zárult a Leier idei kreditpontos képzéssorozata Szegeden. Az eddigiekkel ellentétben most a cég két napon átívelő oktatást szervezett az érdeklődő szakemberek számára, amelyen változatos témakörökkel és neves, független előadókkal mutatta be a rugalmas építészeti megoldásokat, és a minőségi termékeket. A képzést a Magyar Építész Kamara akkreditálta, így összesen 3,5 pontot szerezhetett az, aki mindkét szakmai napon részt vett.

A folyamatos edukációt, a minőség melletti elkötelezettséget és a szakmai párbeszéd elmélyítését is megcélzó Leier kreditpontos képzés, 2014. február 13-án fejeződött be Szegeden. A képzéssorozat mindegyik állomásán – Győrött, Budapesten, Pécsett, Debrecenben és Szegeden – teltház előtt, összesen több mint 1000 szakembernek tartottak előadásokat a Leier által felkért független, építőiparban tevékenykedő szakemberek.

Egy minőséget képviselő vállalat, minőségi képzéseket tart a szakemberek részére. A Leier kreditpontos képzésére ez teljes mértékben igaz! A két szakmai napon hallottak jól illeszkednek a mindennapi munkánkhoz, hasznos segítséget nyújtanak a felmerülő problémák megoldásában. Az ilyen alkalmak segítik, hogy tudásunk elmélyüljön. Személyesen találkozunk a gyártó céggel, amely így nem csak a kommunikációt, hanem a későbbi tervezést és kivitelezést is megkönnyíti." – mondta el az egyik, szegedi kreditpontos képzésen résztvevő építész.

A kreditpontos képzések történetében ez volt az első olyan, amely két – különböző tematikájú – szakmai napból állt, így biztosítva a strukturált és érdekes előadásokat. A képzés első napján a szilikát alapú építési megoldások, második napján pedig az energia-hatékony és biztonságos fűtési- és kéményrendszerekről hallhattak az érdeklődők.

Az idei kreditpontos képzés sikeressége bebizonyította azt, hogy a szakmai párbeszéd kialakítása alapvető fontosságú. A Leier Hungária Kft. elkötelezett ennek a párbeszédnek a folytatásában és a hasonló, edukatív jellegű rendezvények további szervezésében, támogatásában is. Hisszük azt, hogy az ilyen komplex, független szakemberekkel megtartott képzés segíti a hazai szakember gárda, és a felnövekvő építész- és mérnökhallgató generáció tudásának bővítését." – mondta el a Leier Szakmai Napokkal kapcsolatban Komlós Andor, a Leier Hungária Kft. ügyvezetője.

Kapcsolódó cikk(ek):
Elindult a Leier kétnapos kreditpontos képzése

A Leier Hungária Kft. tovább folytatja a hazai szakemberek képzést: 2014. március 4-én, kedden Győrött, a Leier City Center épületében – a Weishaupt Hőtechnikai Kft-vel közösen – újabb előadást szervez, ezúttal a korszerű építészeti technológiák és megoldások témakörében.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az érdeklődők között hasznos tárgynyereményeket sorsolnak ki, ezen kívül információs anyagokat, katalógusokat, tervezési segédleteket is biztosítanak részükre. Az előadásokat követően a vállalatok alkalmazástechnikai szakemberei konzultációs lehetőséggel állnak majd rendelkezésre.

A jelentkezési lehetőséget, illetve további információt a képzésről és a Leier termékeiről, a www.leier.hu weboldalon talál.

Eseménynaptár

Május 2024
H K Sz Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web