2024. április 26., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

bud-repter-dij-kicsiA Budapest Airport elnyerte a legjobb kelet-európai repülőtérnek járó díjat a Barcelonában zajló Passenger Terminal EXPO 2014 nemzetközi kiállításon. Az utasok véleményének összesítésen alapuló Skytrax-elismerést Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója vette át a katalán fővárosban zajló szakmai fórumon.

Alig két évvel a bázis-légitársaság elvesztése után a régió legjobb repülőterének minősítették az utasok a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret. A Skytrax brit légiközlekedési minőségvizsgáló cég nem kevesebb, mint 160 országban elvégzett repülőtéri utas elégedettségi felmérés összesítése alapján ítéli oda a díjakat. A rangos nemzetközi elismerést Barcelonában, a Passenger Terminal EXPO 2014 repülőtéri szakkiállításon adták át.

A Kelet-Európa legjobb repülőterének járó Skytrax-díj átvételekor Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója ezt hangsúlyozta: „Ez az egyik legrangosabb szakmai elismerés a nemzetközi légiközlekedésben, hiszen a díjat csak a legjobb minőségű szolgáltatással és kiváló teljesítménnyel lehet kiérdemelni. Úgy érzem, hogy a díjjal elsősorban azt a törekvésünket ismerték el, hogy folyamatosan fejlesztünk, minden területen igyekszünk az elérhető legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtani az utasainknak. A díj annak az elismerése, hogy sikerült a régió legjobb repülőterévé fejlesztenünk Budapestet, és ez egyben valamennyi repülőtéri dolgozó folyamatos, odaadó munkáját is türközi."

A Skytrax nem kevesebb, mint 39 különféle területen ellenőrzi a repülőtéri szolgáltatások és termékek minőségét, az indulástól kezdve egészen az érkezésig. A minősítést minden esetben az utasok anonim, egységes rendszerű vélemény-nyilvánításának alapján határozzák meg. Kelet-Európában nem kevesebb, mint 12 millió utasra terjedt ki a felmérés.

A Budapest Airport az elmúlt négy évben folyamatosan dobogós helyen végzett a régióban, így nem meglepetés, hogy a 2013-as eredmények alapján sikerült az élre állni. A mostani Skytrax-díj egyúttal a budapesti repülőtér régiós népszerűségének az emelkedését is jól tükrözi.

Forrás: Budapest Airport

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web