2024. május 2., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

 

LG LOGO NEW-kicsiAz LG Electronics idén negyedik alkalommal, sikerrel zárta LG Mérnöknapját, ahol többek között bejelentette, hogy 2014-ben is folytatja Tervezői Ösztönző Programját. A kezdeményezéssel az LG azokat az elkötelezett tervező mérnököket díjazza, akik az LG változó hűtőközeg tömegáramú rendszerei alkalmazásával valósítják meg az igényelt épületgépészeti megoldásokat. A vállalat a megvalósult projektek tervezői közül választja ki a legjobbakat, akik év végén részt vehetnek egy közös európai tanulmányúton.

Az LG Electronics légkondicionáló és energetikai megoldások üzletága immáron negyedik alkalommal rendezte meg LG Mérnöknapját, 120 épületgépész szakember részvételével. A szakmai fórumon színvonalas előadások keretében terítékre kerültek a VRF technológia alkalmazás kérdései, hőszivattyúk és minősítésük, épületenergetikai kérdések valamint felületfűtési, -hűtési megoldások tervezési és kiválasztási elvei.

Az előadások lezárását követően lehetőség volt a kikapcsolódásra is sportolás és wellness keretében. Az ismert humorista fellépő mellett LG kvíz is szórakoztatta a résztvevőket. A program lezárásaként a három legsikeresebb szakember és a kvíz győztesei elismerésben is részesültek.

Az LG tavaly indította útjára Tervezői Ösztönző Programját. A megvalósult projektek eredményeként hat tervezőnek lehetősége nyílt elutazni Franciaországba, ahol betekintést nyertek a vállalat egyik európai kutatás-fejlesztési központjának munkájába. Az LG célja Tervezői Ösztönző Programjával az épületgépész szakemberek folyamatos képzése és támogatása, hogy minél behatóbban megismerkedhessenek legújabb VRF termékeivel és azok alkalmazásánál felmerülő kérdésekkel. A programban azok a szakemberek vehetnek részt, akik tervezői közreműködésük révén LG VRF rendszerek kivitelezését készítik elő. A megvalósult beruházásoknál beépített berendezések teljesítményére vonatkozó elvárás a hőszivattyús megoldásnál legalább 135 kW, a hővisszanyerős készülék esetében pedig legalább 95 kW.

LG Mernoknap 2014-kicsiAz ösztönző program kiértékelése 2014. november 30-ig megnyert projektek alapján történik. A részletekről az LG értesítést küld a közreműködőknek.

A Tervezői Ösztönző Programot azért hoztuk létre, hogy általa díjazzuk a legsikeresebb lojális szakembereket, a tanulmányút révén pedig támogassuk szakmai fejlődésüket, bővítve ismereteiket az LG VRF rendszereiről. Az LG a VRF technológiájú berendezések egyik vezető gyártója, ezért kötelességünknek érezzük, hogy részt vállaljunk a tervező mérnökök képzésében" – nyilatkozta Mr. Young Woong Lee, az LG Electronics Magyar Kft. ügyvezető igazgatója.

Az LG az épületgépész tervező mérnökök képzését a Tervezői Ösztönző Programon felül a 2007 óta működő LG Klíma Akadémiával és a 4 éve minden évben megrendezett LG Mérnöknappal is támogatja.

További információ a Tervezői Ösztönző Programról:Gáti György, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ,'; document.write(''); document.write(addy_text20945); document.write('<\/a>'); //-->\n Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. www.lg.com/hu

 

Forrás: Well PR

 

Eseménynaptár

Május 2024
H K Sz Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web