2024. május 18., szombat

UJ HONLAP BANNER 250 100

testo-legtechnika-webA Testo megbízható német minőségű műszereket kínál a klímatechnikai mérések területén, melyek főként a légcsatornákban végzett mérésekre, valamint a beltéri légállapot meghatározására és optimalizálására alkalmasak. A mérőműszerek széles kínálata lehetővé teszi, hogy Ön alkalmazás-specifikusan válasszon egy alacsonyabb, vagy pedig egy magasabb kategóriájú klíma- és légtechnikai műszert.

Multifunkciós műszerek

A piacon jelen lévő számos mérőműszer 1-2 vagy akár 3 paramétert mér, azonban egy légtechnikai berendezés karbantartása vagy egy átfogó irodai komfortérzet mérés során ezekkel a műszerekkel a lehetőségeink határába ütközünk, sőt a mért eredményeket dokumentálnunk is kell, amelyhez egy nagy kapacitású adattárolóval rendelkező műszerre van szükségünk.

testo 480-webA Testo multifunkciós mérőműszerei, mint pl.: testo 435 vagy testo 480 biztosítják a felhasználó barát kezelést, az érzékelők széles kínálatát, az elemzés és dokumentálás lehetőségét, valamint a szabvány szerinti méréseket. A multifunkciós műszerek alkalmasak a légsebesség, a hőmérséklet, a páratartalom, a nyomás, a megvilágítás, a sugárzó hő, a turbulencia, a CO2, valamint a zajszint mérésére és kiszámítják a PMV/PPD és huzat értékeket is.

 

 

testo-510-webDifferenciál nyomás mérés klíma berendezéseken

Az állandó beltéri klíma feltételeket biztosító berendezéseket folyamatosan ellenőrizni és karbantartani kell, hiszen az ilyen berendezésekre szigorú higiéniai előírások vonatkoznak, így nagy jelentőségű a levegő szűrők felügyelete. A testo 510 differenciál nyomás mérőműszerrel Ön gyorsan megállapíthatja, hogy az adott szűrő el van-e szennyeződve és szükséges-e a cseréje. A szűrőkön túl a ventilátorok ellenőrzése is fontos, melyhez a testo 460 fordulatszámmérő műszer kiválóan alkalmas.

 

Perdületbefúvókon történő mérések

testo-417-webA légáramlás pontos mérése és a térfogatáram egzakt számítása a mérések során nagy kihívást jelent, mely különösen a szellőzőnyílásokon végzett térfogatáram mérésre igaz. Az ott keletkezett turbulenciák és különböző áramlási irányok megnehezítik a pontos mérést és meghamisíthatják a mért értékeket. Ezeken a területeken a Testo szárnykerekes légsebességmérői, mint pl.: a testo 410 és testo 417 nyújtanak segítséget. A mérőtölcsérrel kombinált mérések még pontosabb eredményeket adnak, hiszen összpontosítják a kiáramló levegőt. A szabadalmaztatott testovent 417 laminátor az örvényléseket lamináris légárammá alakítja át és a mérési pontatlanságot akár 50%-kal csökkentheti.

 

testo-416-webLégcsatornában történő mérések

A testo 416 és a testo 425 kompakt légsebességmérők fixen csatlakoztatott érzékelővel rendelkeznek. Ezek a légsebességmérők kifejezetten a légcsatornákban fennálló alacsony vagy közepes áramlási sebességek gyors helyszíni mérésére lettek kifejlesztve. A térfogatáram érték automatikusan számítható a műszerben, az időbeni és pontonkénti átlagképzés felvilágosítást nyújt a térfogatáram átlagos értékéről, az áramlási sebességről és a légcsatornában uralkodó hőmérsékleti értékekről.

 

 

 

 

Logo Claim 22mm-kicsi

További információ: www.testo.hu

 

Forrás: testo

 

Eseménynaptár

Május 2024
H K Sz Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web