2024. április 26., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

ETOY-kicsiA dániai Padborg városában működő Truckcenter A/S szervizben dolgozó, 39 éves Mike Christensen nyerte el a 2014-es „Év európai DAF-szerelője" díjat (DAF European Technician of the Year 2014 Award). A számos feladatot és tesztet tartogató európai döntőt a DAF Trucks eindhoveni központjában rendezték meg. A díjat Johan Drenth, a DAF Trucks N.V. after sales igazgatója adta át.

Az európai döntőn a versenyzők számos olyan elméleti, illetve gyakorlati feladat révén adtak számot tudásukról, amelyek során a motor és a jármű különféle rendszereinek hibáit kellett elhárítaniuk.

A DAF a szervizekben dolgozó profi szerelők fontosságának kihangsúlyozására szervezi meg az „Év európai DAF-szerelője" versenyt." – mondta Johan Drenth. „Ez mindenekelőtt a szerelők szakmájának elismerése. A korszerű tehergépkocsik igen magas műszaki színvonalú járművek, így széles körű, illetve alapos műszaki tudás szükséges a javításukhoz. Ráadásul a műhelyben dolgozó szerelő az adott DAF márkakereskedés névjegye, aki fontos szerepet játszik az ügyfélelégedettségben. Ez tehát végső soron a legapróbb részletekbe menő kiszolgálásról és minőségről szól."

Az „Év európai DAF-szerelője"

Európa-szerte mindegyik DAF márkakereskedő benevezheti szerelőit az „Év európai DAF-szerelője" versenyre. Összesen több mint négyezer DAF-szerelőnek van lehetősége indulni az „Év európai DAF-szerelője" címért. A verseny két részből áll, az első évben minden jelentkező a saját országában száll küzdelembe a bajnoki címért, majd az országos győztesek a következő évben egymással versengenek az európai döntőn.

Mike Christensen húsz éve dolgozik a Truckcenter A/S szervizben. Mitől jó egy szerelő az ő szemében? „Bárki ki tud cserélni egy alkatrészt." – mondta Mike. „Egy jó szerelő ennél tovább megy: addig nem nyugszik, amíg nem találja meg a hiba okának eredetét. A jó szerelő kíváncsi."

 

További információ: www.daftrucks.hu

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web