2024. április 26., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

Hormann BAU2015-webMár hagyományosnak tekinthető sajtótájékoztatón, 2015. január 19-én mutatta be az idei évre tervezett újdonságait a Hörmann cégcsoport, a világ egyik legnagyobb építőipari szakkiállításának első napján a BAU-n, Münchenben. A cég idén több, mint 1400 négyzetméteres területen képviseltette magát, ahol új kapu és ajtó újdonságait csodálhatták meg a látogatók. A cég vezetői a sajtótájékoztatón kiemelték: a Hörmann biztos lábakon áll, és elkötelezett a növekedés és a folyamatos termékfejlesztés irányába.

A BAU szakkiállítás nyitónapján, a Hörmann cégcsoport ügyvezetői – Martin és Christoph Hörmann – sajtótájékoztatót tartottak, amelyben a következő két év fejlesztéspolitikáját és termékirányait ismertették. Az eseményen – most először – részt vett a cégcsoport két leányvállalata, az Alukon és a Schörghuber is.

A Hörmann cégcsoport a folyamatos termékfejlesztésnek köszönhetően, 2015-ben egy teljesen új beltéri faajtó programmal állt elő. A termékcsalád mind megjelenésben, mind funkcionalitásban kielégíti a legszélesebb vásárlói rétegetek, mindehhez kiváló ár-érték arány társul.

A Hörmann az ajtó terén, további újdonságokat is kínál: a különösen biztonság, hőszigetelt ThermoCarbon alumínium házbejárati ajtó most új design motívumokkal bővült, így még teljesebbé téve az eddig sem szűkös kínálatot. A tűzgátlás területén a Hörmann egy új, tompa befutású tűzgátló tolókapuval jelentkezett, az ipari szekcionált kapuk területén pedig az új, 67 mm vastag panelekből álló, akár 21 százalékkal jobb hőszigetelésű kapukat állítja az elkövetkezendő időszakban fókuszba.

A Hörmann ezentúl az összes magánlakás építéshez tud megfelelő ajtót kínálni, a hőszigetelt, hang-, tűz- és betörésgátló, acél pince- és átjáró-ajtóktól, a lakótéri belső faajtókon át, az acél és alumínium házbejárati ajtókig és garázs-mellékajtókig" – mondta el Szujó László, a Hörmann Hungária Kft. ügyvezetője. „A meghajtó technikában is újdonságot tudott bemutatni az anyavállalat. Mostantól okostelefonra vagy táblagépre telepített alkalmazással is működtethetők és ellenőrizhetők, a Hörmann garázskapuk. A bochumi Ruhr Egyetemmel együttműködve kifejlesztett, különösen biztonságos BiSecur rádiós rendszerrel ellátott, garázs- és udvari kapuk, házbejárati ajtók és fényforrások, a BiSecur Gateway-nek köszönhetően a telefonunkra költöznek, így például a pozíció-lekérdezés már rálátás nélkül is megtudható, így a világ bármely pontjáról működik. Az alkalmazással a kapu és az ajtó különböző funkciói is vezérelhetőek. Ez az eszköz már hazánkban is bárki számára elérhető."

További információt a Hörmann termékeiről, a www.hormann.hu oldalon talál.

 

Forrás: Stern Communications

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web