2024. május 18., szombat

UJ HONLAP BANNER 250 100

HST1-webA napkollektorok építészeti elemként való használata és integrálhatósága fontos kérdéssé vált a modern megújuló energetikai piacon, így a prémium szegmens kiemelt figyelmet fordít a megjelenést érintő, innovatív fejlesztésekre. Éppen ezért egyre nagyobb hangsúlyt kap a napenergiát hasznosító termékek esetében a formatervezés, valamint a rendszerek végső kialakítása.

Napkollektoros építészet alatt olyan megoldásokat értünk, amelyek tökéletes, harmonikus és stílusos módon ötvözik az épület megjelenését a napenergia hasznosításával. Ez egyben jelenti a hatékonyság és design modernkori építészeti kapcsolatát. Az integrálható panelek lehetővé teszik az egyedi igények kiszolgálását egy jól működő - tervezők és építész szakemberek bevonásával történő - rendszer kialakításakor. A kollektorok mérete, alakja és színe a ház megjelenéséhez igazítható, és tökéletesen beilleszthetőek az épület külső héjába anélkül, hogy napenergia hasznosításra alkalmas felületekről mondanánk le. A változatos alakú síkkollektorok igény szerint különböző - például háromszög, trapéz és egyéb – kivitelben is előállíthatóak, melyek precíz tervezés és minőségi kivitelezés mellett, az épületbe történő utólagos beépítést is lehetővé teszik.

HST2-webSOKSZÍNŰ MEGOLDÁSOK - A piacvezető prémium márkák hatékony és egyedi termékei között, már nem csak a kollektorok keretszíneit, hanem az abszorber felületeket is szabadon megválaszthatjuk. Ez azt jelenti, hogy egy integrált napkollektoros rendszer esetében a keret színe megegyezhet a homlokzatéval, vagy például iránymutatóvá válhat egy választott ablakkeret színe, az esztétikus és modern megjelenés érdekében.

 

HST3-webA MEGLEPETÉS EREJÉVEL - A napkollektorok nem csak változatos formában és színben építhetőek be egy épület tetejébe, erkélyeibe vagy homlokzatába, hanem más egyéb hasznos funkciókat is képesek ellátni, hiszen árnyékolástechnikai redőnyök tokjának elrejtésére vagy LED világítás elhelyezésére is kiválóan alkalmazhatóak. A formatervezett napkollektoros rendszerek iránt elkötelezett vásárlók - szakemberekkel együttműködve – energiatudatos, és mégis látványos épületeket álmodhatnak meg, melyek száma hazánkban is egyre növekszik.

SIKO INTEGRAL KOLLEKTOROK

HST4-webA minőségi napkollektoros rendszerek akkor is magas hatékonyságot biztosítanak, amikor használati melegvíz termelés mellett az épület, vagy úszómedencénk fűtését kívánjuk megújuló energiával megoldani. Jól szigetelt épületek esetén a melegvíz igény akár 80 %-a, a fűtési hőigénynek pedig akár 40%-a is fedezhető napenergiából. Valamennyi alkotóelem az épület adottságainak megfelelően kell, hogy kiválasztásra kerüljön, így intelligens szabályzástechnikával hosszútávon gondoskodhatunk kényelmünkről.

HATÉKONYSÁG ÉS EGYEDISÉG - A SIKO INTEGRAL síkkollektorok a leghatékonyabb megújuló energiát hasznosító berendezések közé tartoznak és büszkén viselik az "Austria Solar" és "Solar Keymark" védjegyeket. Igény szerinti változatossággal, különféle méretekben, formákban és színekben készülnek az adott felhasználási célnak megfelelően, az épület szerkezetébe történő ésszerű beépítési móddal.

HST5-webA SOKOLDALÚSÁG SZINONÍMÁJA - A nagy felületű és egyedi kivitelű kollektorok számtalan, az építészeti formatervezéshez illeszkedő megoldást tesznek lehetővé. A változatos méretek, formák és színek határtalan lehetőségeket kínálnak a homlokzatok, erkélyek, tetők kialakításához. Ezek mellett az általuk szállított szolár hozam Európa legnagyobb teljesítményű kollektorai közé emelik ezt a típust.

NAPKOLLEKTOROK, MELYEK EGYEDIEK:

- MÉRETÜKBEN

Az igényelt kollektorfelülettől függően, a SIKO INTEGRAL mint daruzható modul (legfeljebb 19 m2-ig), illetve mint félkész modul vagy összeépíthető kész elemek formájában készül.
2-500 m2 felületig a SIKO INTEGRAL egyszerűen és problémamentesen kivitelezhető. Megjelenhet diszkréten az épületszerkezetbe integrálva vagy feltűnően, magára vonzva a szemlélők tekintetét.

 

- ALAKJUKBAN

A tetőbe vagy homlokzatba történő optimális beépítés érdekében a SIKO INTEGRAL napkollektorok akár háromszög vagy trapéz formában, egyedi méretekben készülnek – szinte kihasználatlan felület nélkül. Fogjon be minden, arra alkalmas négyzetcentimétert energiatermelésre!

 

- SZÍNÜKBEN

A SIKO INTEGRAL a változatos formák és méretek mellett, színükben is képesek harmonizálni az épület burkolatával. Erre lehetőséget nyújt a kollektor keretének és abszorberének változtatható színe, amit az ablakkeretek, a homlokzat vagy a tető színéhez lehet igazítani, hogy a kollektorok is tökéletes megjelenést nyújtsanak. A SIKO INTEGRAL napkollektorok rendelkeznek "Solar Keymark" valamint "Gütesiegel des Verbandes Austria" jelölésekkel.

 

Az ismertetett termékek elérhetőek Magyarországon a HIGH SIX TEAM Kft. kínálatában, melyről bővebb információt a www.hst-energy.hu oldalon talál.

 

Forrás: Smart PR

Eseménynaptár

Május 2024
H K Sz Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web