2024. május 18., szombat

UJ HONLAP BANNER 250 100

testo 420 2-webKlíma-, és légtechnikai szakemberként, bizonyára nem kell Önnek bemutatni a térfogatáram mérésének nehézségeit. Leggyakrabban a perdületbefúvókon, az akár naponta többször megismételt mérések kivitelezése bizony nehéz és fárasztó feladat, mely különösen a nagy belmagasságú terekben jelenthet kihívást. A Testo újdonsága új korszakot nyit munkájában! Mostantól mérései könnyedén és precízen kivitelezhetőekké válnak!

Légáramlás laminátor nyújtotta nagyfokú mérési pontosság perdületbefúvók esetén is

Perdületbefúvókon történő térfogatáram méréssel kapcsolatban az a tapasztalat, hogy a mérés sokszor helytelen eredményt ad. Ennek a legtöbb esetben a perdületbefúvó keltette turbulencia az oka. A Testo új zsákos térfogatáram mérő műszerével mostantól jelentősen csökkenthető a mérési hiba. Működési elve szerint, a mérőzsákokba integrált légáramlás laminátornak köszönhetően, a speciális rácsozat segítségével, feloldja a turbulenciát és azt lamináris áramlássá alakítva, lehetővé teszi a térfogatáram pontos mérését a 80 - 3.500 m3/h tartományban.

testo 420 4-webRendkívül könnyű, gyorsan összeállítható

A testo 420 ergonomikus fogantyúval és dönthető, kivehető kijelzővel rendelkezik. Rendkívül könnyű, mindössze 2,9 kg súlyának köszönhetően, a nagy belmagasságú helyiségekben történő - gyakran fejmagasság felett végzett - térfogatáram mérések mostantól megbízhatóan és kényelmesen kivitelezhetőek. Az opcionálisan vásárolható 4 méterig nyitható háromlábú állvány nagy segítséget jelent a magasan lévő befúvók és testo 420 5-webelszívók vizsgálata esetén is. A műszer további hasznos tulajdonsága, hogy a mérési adatok dokumentálása szó szerint csak egy gombnyomás: a műszeren lévő nagy gomb biztosítja a mérési adatok gyors tárolását.

A testo 420 szetthez egy 610 x 610 mm-es mérőzsák tartozik, de kiegészítőként más méretű mérőzsákok is beszerezhetők. Annak megfelelően, hogy milyen méretű anemosztátokhoz kívánja illeszteni, választhat: 360 x 360; 305 x 1220; 610 x 1220 mm nagyságú mérőzsákok közül. A mérőzsák a tartó rudaknak köszönhetően gyorsan és könnyen felállítható. A biztonságos szállítást és tárolást, a szett részét képző gurulós szállító bőrönd garantálja.

Mivel könnyíti meg munkáját a testo 420 szett?

    testo 420 3-web
  • Mixed element/text selectionA testo 420 zsákos térfogatáram mérő műszer egyszerre teszi lehetővé a légsebesség, a térfogatáram, az abszolút nyomás, a hőmérséklet és a relatív páratartalom mérését. Továbbá, a nyomásszenzor automatikus nullázásnak köszönhetően, alacsony áramlási nyomáson is lehetséges nagy pontosságú mérés.
  • A mért értékek a nagy méretű, megvilágított kijelzőről könnyen leolvashatók.
  • Az elemzést és a dokumentálást segíti az ingyenesen letölthető mobil alkalmazás, melynek köszönhetően, a mérési adatok és a mérési jegyzőkönyvek akár a helyszínen elkészíthetők. Sőt, a plug & play funkciónak köszönhetően külön szoftver sem szükséges a mérési adatok asztali gépen történő kielemzéséhez.
  • A testo 420 zsákos térfogatáram mérő műszer, nem csak a nagyobb méretű anemosztátokon történő térfogatáram mérésére alkalmas, de a mérőegység alapegységből történő kivehetőségének köszönhetően, a légcsatornában történő nyomásmérésre, illetve Prandtl-cső csatlakoztatásával légsebesség és légmennyiség mérésére is használható, így további mérőműszerek beszerzése feleslegessé válik!

 

További információ: www.testo.hu/testo420

 

 Forrás: Testo

Eseménynaptár

Május 2024
H K Sz Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web