2024. április 26., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

EU by Schneider Electric webA Schneider Electric, az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértőjének iparágvezető e-learning programja, az Energy University™ résztvevőinek száma meghaladta az 500 000 főt. A 185 országban, 13 nyelven elérhető, nyílt platformú oktatási eszköz 2009 óta kínál térítésmentes képzést a szakemberek számára. Magyarországon tavaly 109 új „tanulót" regisztrált a vállalat, az elvégzett tanfolyamok száma pedig meghaladta a 250-et. A korábban az Európai Fenntartható Energia díjat elnyert Energia Egyetem 200-nál is több választható kurzusa az energiahatékonyság, az épületvezérlés és -automatizálás, a világítás, az épületgépészet, az adatközpontok, az ipari és villamos rendszerek, valamint az egészségügy számára nyújtott megoldások területeit öleli fel.

Az Energy University a COP21 párizsi klímacsúcson aláírt megállapodásokkal még népszerűbbé vált. Ennek nagyon örülünk, mivel úgy gondoljuk, hogy az energiamenedzsment széles körű oktatása elengedhetetlen ahhoz, hogy a világ különböző pontjain található szervezetek és közösségek működése hatékonnyabbá és fenntarthatóbbá váljon a jövőben. Ügyfeleinket és az online képzés résztvevőit arra ösztönözzük, hogy bolygónk megóvása érdekében az elsajátított tudásuk alkalmazásával aktívan segítsék a környezettudatos módszerek bevezetését saját ágazatukban és közösségükben egyaránt" – mondta Chris Leong, a Schneider Electric marketing-vezérigazgatóhelyettese.

Schneider Electric Energy University infografika webHatártalan lehetőségek

Az Energy University kurzusai az energiahatékonysági kihívások gyakorlati megoldásaira fektetik a hangsúlyt, valós példák bemutatásával. Az oktatási paletta bővítése mellett a program a fejletlen infrastrukturával küszködő közösségek számára is biztosít forrásanyagokat, hiszen nekik még inkább szükségük van a hasznos információkra. Így ezek a társadalmi csoportok és vállalatok olyan edukációs eszközökhöz férhetnek hozzá, amelyek egyébként elérhetetlenek lennének számukra. Emellett a fejletlen területeken a képzés ajtót nyithat a foglalkoztatás bővítése előtt is, ami az első lépést jelentheti a szegénységből kivezető úton.

A tudás mindenkié

Miközben az új feliratkozók száma folyamatosan gyarapszik, az Energy University továbbra is kapcsolódási lehetőséget teremt a korábban regisztrált tagok számára, akik közül sokan rendszeresen jelentkeznek további tanfolyamokra. A program széles közönséget vonz: a felhasználói profilok főként a műszaki támogatási vezetőktől az adatközpont-üzemeltetőkön át az üzemvezetőkig és rendszermérnökökig terjedő skálát fedik le. A multinacionális vállalatok is kiaknázzák a képzés által kínált egyedülálló szakmai fejlődési lehetőségeket. Ezek közé tartozik, hogy a szervezetek –, mint például az egészségügy és a gyógyszeripar területén vezető Merck is – a weboldalukon egyéni tanmeneteket hozhatnak létre, amelyek belső oktatási eszközként szolgálnak alkalmazottaik számára.

A felhasználói tapasztalatokról Sheila Armstrong, egy amerikai vállalat vezetője számolt be: „Nemrég az egyik létesítményünkben teljesítménycsökkenés jelentkezett. A problémát a villamos teljesítmény trendelemzése mellett az Energy Universityn elsajátított ismeretek segítségével beazonosítottam, és felismertem, hogy olyan villamos hiba lépett fel, amely vélhetően áramkimaradáshoz vezetett. Amikor észleltem a hibát a felügyeleti rendszerben, azonnal szóltam az illetékeseknek, így a problémát még azelőtt elhárították, hogy az első telefonos panasz beérkezett volna."

 

További információ: www.schneideruniversities.com

 

 Forrás: Morpho Communications

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web