2024. április 16., kedd

UJ HONLAP BANNER 250 100

Energreen-47-webA közterületek karbantartásának élharcosai az ENERGREEN professzionális, távirányítású zöldterület-kezelő gépei. Akár 55 fokos lejtőn is zavartalanul folyhat a munka, ha az olasz cég berendezései mellett teszi le a voksát.

Az ENERGREEN professzionális gépeket gyártó olasz vállalkozás. Robo márkájával a rádió távvezérlésű gépek innovatív piacán 2011 óta van jelen és igazi úttörőnek számít a nehezen megközelíthető területek karbantartására specializálódott berendezéseivel.

Energreen5-webA vállalkozás a lejtős utak, autópályák, erdők, partoldalak, mocsarak mentén található és minden, a hagyományostól eltérő módon hozzáférhető terület kezelésére kínál megoldást. Ma már a Robo gépek egész családja létezik, a sorozat modelljeinek célja, hogy a vásárlók legkülönfélébb igényeit kiszolgálja, éppen ezért a gépcsalád tagjait a tervezők sokféle felhasználásra szánták.

A Robo gépek kialakításánál a biztonságot helyezték a középpontba, a gép kezelőjét nem teszik ki közvetlen kockázatnak, mint például zaj, rázkódás, kipufogógáz, felborulás, stb., hiszen az üzemeltető a távolból is irányíthatja a gépet.

Energreen45-webAz AXIÁL Kft. forgalmazásában kapható 3-hengeres 33 LE teljesítményű, Yanmar motorral szerelt RoboECO, gumihevederes rádió távvezérlésű berendezést főleg rézsű zöldfelület karbantartására használják. Sajátos tervezési koncepció jellemzi: alacsony súlypont a pályaszélek alakra vágására, göröngyös területeken is fenntartja a vonóerőt, különleges kialakítású motor olajteknő a hosszan tartó használatért. A távirányító hatótávolsága 150 méter. A kormányozhatóságról és a mulcsozó magasságának beállításáról két joystick gondoskodik, amely egyszerűen, intuitív módon teszi lehetővé, hogy a kezelő megismerhesse a gépet.

Mulcsozó adapter van rajta, mely a fűnyírás mellett alkalmas 3-4 cm átmérőjű cserjék mulcsozására is. A gép többféle adapterrel is felszerelhető, mint például alternáló kasza- , seprő- , hótoló- , vagy forgókéses kasza adapter. A gép specifikus tulajdonsága, hogy 50-55 fok meredekségű területen is gond nélkül tud dolgozni.

Az extrém területek karbantartására kifejlesztett Robo család hazai forgalmazása egy űrt töltött be a piacon, melyet mi sem igazolhat jobban, minthogy az első RoboECO típus már el is kelt. Az AXIÁL Kft. nem csupán az ENERGREEN Robo típusait, hanem az ILF névre hallgató hidrosztatikus önjáró gépeit is forgalmazni fogja a jövőben.

 

További információ: www.axial.hu

 

Forrás: Axiál Kft.

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web