2024. április 26., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

A boldog nyertesek az elektromos Eco-Line kerékpárokkalHatalmas sikerrel zárult a Leier Hungária különleges nyári akciója, amelyben óriási betoncserép akciót hirdetett június 5-e és 30-a között. Nem csak kedvezményesen lehetett megvásárolni a kiváló minőségű Leier betoncserepeket – amelyek pajzs plusz védelemmel is rendelkeznek – hanem a szerencsések még két elektromos Eco-Line kerékpárt is nyerhettek, amelyeket a Leier képviselői 2012. július 12-én adtak át a boldog nyerteseknek.

Mindenki, aki 2012. június 5. és június 30. között tetszőleges mennyiségű Leier cserepet vásárolt a Leier termékeit forgalmazó üzletekben, az lehetőséget kapott, hogy ne csak otthonát újíthassa meg, de akár egy vadonatúj Leier Eco-Line elektromos kerékpárhoz is hozzájuthasson, és ezzel a mindennapi közlekedést egyszerűbbé és persze takarékosabbá tehesse.

Hatalmas érdeklődés mellett futott a betoncserép akciónk, számos pozitív visszajelzést kaptunk mind a kereskedőktől, mind a vásárlóinktól is." – mondta el az akcióval kapcsolatban Komlós Andor a Leier Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, majd hozzátette: „A Leier betoncserepei évek óta a minőséget képviselik: természetes alapanyagokból készülnek, méretpontosak és a speciális gyártástechnológiának köszönhetően az egyes elemek nem vetemednek. A Magyarországon forgalomban lévő betoncserepek közül a leghosszabb ideig terjedő, 35 éves garanciát kizárólag a Leier adja, így egy életre szóló biztonságot nyújtanak a vásárolt cserepek. Az akció sikeressége bebizonyította, hogy szükség van az ilyen jellegű tevékenységekre."

Az akcióhoz nyereményjáték is kapcsolódott, amelynek keretében két elektromos Leier kerékpárt nyert két szerencsés, az egyikük Leier építőanyag kereskedő, másikuk egy vásárló.

Hatalmas öröm volt számomra, amikor értesültem arról, hogy én vagyok az egyik szerencsés nyertese a Leier betoncserép-akciójának és enyém lehet az elektromos kerékpár, mert nagyon szeretek biciklizni." – mondta el Fekete Istvánné, a Gras Kft. dolgozója a nyereménnyel kapcsolatban.

A vásárlók között is akadt egy szerencsés, aki szintén hazagurulhatott egy elektromos kerékpárral.

A házfelújítás során először csak szigetelni szerettünk volna, végül úgy döntöttük, hogy belefogunk a tetőfelújításba is. Nagyon örültünk, hogy ilyen kedvező áron, ilyen jó minőségű betoncserepet vehettünk, ráadásul nagyon szerencsések vagyunk, hiszen az építkezés csúszása miatt, pont az akció első napján vásároltuk a cserepeket." – mondta el Péntek László a szerencsés vásárló.

A gyártástechnológiából adódóan a Leier betoncserepek vízfelvétele nagyon alacsony, ezáltal teljesen fagyállóak, magas szilárdságuk révén alig vesznek fel nedvességet, így olvadási csapadékot sem. A többszörös felületkezelésnek köszönhetően a cserepek ellenállóak a légköri szmog okozta szennyeződések, a savas eső és az ipari füstgázok káros hatásaival szemben is. Színük pedig azért tudja megőrizni évtizedeken át eredeti intenzitását, mert az alapanyaghoz vasoxid alapú festéket adnak, így az UV-sugárzásnak is ellenállnak. Ezen kívül, a termék ellenáll a mohásodásnak, illetve egyéb szennyeződéseknek is.

Forrás: Stern Communications

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web