2024. május 17., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

Promenade-Gardens-webKözel 150 vendég jelenlétében, a teljes ingatlanszakma jelenléte mellett került sor tegnap a Promenade Gardens alapkőletételére. A belső Váci út nagy volumenű, környezettudatos kereskedelmi fejlesztése a Horizon Development 2017 év végén átadásra kerülő, aktuális irodaprojektje.

A 2018 első negyedévétől beköltözhető, 25.000 négyzetméter alapterületű, ideális munkahelyi környezetet kínáló irodaház fenntartható megoldásai és innovatív műszaki tartalma okán kettős környezettudatos minősítés (LEED Gold, BREEAM Very Good) várományosa. A lokációból adódó természetes előnyök a kiváló megközelíthetőség és az egyedülálló vizibilitás. A 4 tornyon és 5 épületszinten át húzódó, rugalmasan alakítható, nagy alapterületű, az átlagost jelentősen meghaladó belmagasságú irodaterek a dinamikusan növekvő bérlők számára a horizontális és vertikális bővülés lehetőségét egyaránt kínálják. Az irodaház vízfelületekben gazdag, gondozott belső kertje a wellbeing szempontjai szerint kerül majd kialakításra.

Promenade-Gardens-Dr-Bujdoso-Sandor-Kovacs-Attila-webA szerdai ünnepélyes eseményt a szomszédos Ákombákom Óvoda kis óvodásai nyitották meg kedves műsorukkal, majd Dr. Bujdosó Sándor, a XIII. Kerületi Önkormányzat jegyzője méltatta a fejlesztést, kiemelve a Váci úti irodafolyosó és a kerület dinamikus fejlődését.

Kovács Attila, a Horizon Development ügyvezető partnere a projekt történetéről, az elegáns és modern építészeti koncepció kialakulásáról, az irodaház nyújtotta egyedülálló műszaki tartalomról és komplex bérlői előnyökről ejtett szót.

Promenade-Gardens-Kovacs-Attila-Akombakom-ovoda-webAz ezüstösen csillogó időkapszulában az aláírt alaprajzok, nemzeti és kerületi lobogók, és napilapok mellett a Budapest Business Journal nemrégiben megjelent kapcsolódó cikke, és a rendezvényen készült polaroid fotók is helyet kaptak. A zárókő az épület terrakotta színvilágával harmonizáló márványlap volt.

A Promenade Gardens projekt tulajdonosa az ERSTE Nyíltvégű Ingatlan Befektetési Alap, fejlesztője és építtetője a Horizon Development Kft. A generáltervezés, projektmenedzsment és fenntarthatósági tanácsadás területeiért teljes körűen a DVM Design Kft. felelős, míg a generálkivitelezési megbízást a DVM Construction Kft. kapta.

 

További információ: www.promenadegardens.hu

 

 

Forrás: Horizon Developement

 

Eseménynaptár

Május 2024
H K Sz Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web