2024. május 11., szombat

UJ HONLAP BANNER 250 100

Mint már megszokhattuk, a Knauf Insulation minden évet valamilyen termékújdonság bejelentésével és bevezetésével kezdi, ebből a szempontból 2017 sem lesz más év, mint az eddigiek. Az előző években már megismerhették a Factplus termékcsaládot, melynek hazai sikerét követően a termékkategória már Mineral Plus néven, de egész Európában bevezetésre került. A tavalyi év nem csak a Mineral Plus piacra lépése miatt volt érdekes, hiszen abban az évben jelent meg másik kiemelt ásványgyapot termékük, az MPN Plus is a hazai piacon.

Mindkét termékről elmondható, hogy az elmúlt egy évben nagy népszerűségre tettek szert mind a tervezők, mind a kivitelezők és a felhasználók között. A termékek gyártásánál alkalmazott Ecose technológia és ennek számos előnye népszerű hőszigetelési termékké tette a fenti márkákat, legyen szó akár magastető, padlásfödém, válaszfal vagy csarnokrendszerű szerkezetek oldalfalának hőszigeteléséről.

A fent említett termékek már új gyártástechnológiával készültek és ennek sikere arra ösztönözte a céget, hogy ezt a műszaki fejlesztést vezessék át szélesebb körben is az üveggyapot termékekre. Örömükre szolgál tájékoztatni az érdeklődőket új üveggyapot termékcsaládjuk közelgő érkezéséről. Az eddig megismert Classic tekercses üveggyapot termékcsalád fokozatosan kivezetésre kerül és helyére NatuRoll néven új üveggyapot termékcsalád lép.

A NatuRoll termékcsalád új csomagolással, de ami még fontosabb, az elődeihez képest is javított tartalommal érkezik kedves partnereinkhez. A változások mind látványra, mind tapintásra érezhetőek lesznek. Az anyag masszívabb, egyenletesebb felületű, a már jól megszokott barna szín egy kellemes árnyalatában fog pompázni. Mivel nem porzik és nem szúr, tapintásra is harmonikus érzetet ad, egy olyan jó minőségű üveggyapot hőszigetelő anyag lesz, amivel öröm a munka, és jó érzéssel gondolhatunk az általa jelentett számos
anyagi, hőtechnikai és környezetvédelmi előnyre.

A csomagoláson nagyobb hangsúlyt kap a termék R értéke, azaz hővezetési ellenállása. Az ellenállás egyenes arányban nő a hőszigetelés vastagságával, tehát minél magasabb a termék R értéke, annál jobb hőszigetelési képességről beszélünk.

Mivel a fejlesztés a teljes tekercses üveggyapot termékcsaládot érinti, a különböző csomagolási színek és az azokon feltűnő csillagok is jelzik az érdeklődő számára, milyen minőségű üveggyapot tekerccsel állunk szemben. Minél több csillagot látunk a termék csomagolásán, annál jobb minőséget rejt a csomag.

 

Ez színekben kifejezve így néz ki:

Kep1Ha ezt a csomagolást látják:

A terméknek a hőszigetelési tulajdonságain felül kiemelkedőek a hangszigetelési tulajdonságai is, kifejezetten ilyen célú felhasználásra javasolt.

 

 

 

 

kep2Ha ezt a csomagolást látják:

A termék egy jó minőségű üveggyapot, jellemzően 0,037 és 0,039 közötti lambda(λ) értékkel.

 

 

 

 

Ennél egy kategóriával jobb minőségű, azaz 0,034 és 0,036 közötti lambda(λ) értékű az alábbi csomag.

kep3

 

A csúcsminőséget pedig, ami 0,031-0,033 közötti lambda(λ) értéket jelent, az alábbi csomagolásban találják.

kep4

 

Mivel hazánkban jelenleg a 0,037 és 0,039 közé eső lambda(λ) értékű termékek a legnépszerűbbek, a cég is is ennek a kategóriának a bevezetésével kezdi el az itthoni bemutatkozást. A NatuRoll Pro névre hallgató termék várhatóan február elejétől lesz rendelhető, azt megelőzően tájékoztatást küldenek a vásárlóknak a termék palettizációs adatairól, és természetesen komplett műszaki dokumentációval és a forgalmazáshoz
szükséges engedélyekkel várják a megrendeléseket. A változásokat az árlistán és az Online rendelésfelvételi rendszerükben is átvezetik.

A többi, még magasabb minőséget képviselő NatuRoll tekercses és táblás termékcsalád bevezetési idejével kapcsolatban pedig folyamatosan tájékoztatják az érdeklődőket!

 

hang piros logo-01-weba1 piros logo-webairfins logo-webroskadasmentes-01-webWith-ECOSE-logo-web

 

 

 

 

 

 További információ: www.knaufinsulation.hu

 

 

Forrás: Knauf-Insulation

 

 

 

Eseménynaptár

Május 2024
H K Sz Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web