2024. április 26., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

BF fejlecIsmételten megrendezésre kerül a már két ízben is nagy sikerrel megrendezett Beton Fesztivál, amely felejthetetlen élményeket biztosít diákok, kivitelezők, szakmabeliek valamint az építészetet és a kortárs dizájnt kedvelők számára is.

A fesztivál hazánk két meghatározó építőanyag-ipari, betonos szakszövetségének szervezésében valósul meg évről évre (CeMBeton és MABESZ). A tavalyi évhez hasonlóan idén is a fővárosi Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont ad otthont a rendezvénynek, mely 2017. október 4-én kerül megrendezésre.

Beton Fesztival 03A Beton Fesztivál a 2015-ös debütálása óta mára hagyománynak tekinthető, melynek célja a beton, nem csak mint építőanyag népszerűsítése, valamint a tapasztalatok átadása a fiatal generáció számára. Számtalan előadás - melyen a szakmával kapcsolatos kérdésre kaphatnak választ a résztvevők -, interaktív workshopok valamint fotó- és tárgykiállítás várja az érdeklődőket. Utóbbira ez évtől a széles közönség előtt is megnyílt a megjelenési lehetőség, augusztus 31-ig várják a szervezők az alkotásokat.

Az idei fesztivál kiemelt témája az országos árvízvédelmi helyzet, amelynek keretében, a meglévő létesítményekről, valamint az árvíz elleni védekezésről hallhatnak bővebben a szakemberek. A szakmai kérdéseken túl a résztvevők az előadásokon megismerhetik a hazai meghatározó építészeti beruházásokat, valamint az új kihívásokat, amelyekkel korunk építészeinek szembe kell néznie. Ilyen például az idei év egyik sokakat foglalkoztató eseménye a 2017-es budapesti Vizes Világbajnokság is, melynek egyik fő látványosságának kivitelezéséről, az építési folyamatokról is első kézből kaphatnak információt az érdeklődők.

A Fesztivál keretében immár hagyományosan díjazzák a „Minden építés alapja 2017" pályázat nyerteseit is, mely összesen négy kategóriában került kiírásra gyakorló építészeteknek és hallgatóknak egyaránt.

 

Részletes program és jelentkezés: http://beton.hu/betonfesztival/

 

 

Forrás: Magyar Cement-, Beton- és Mészipari Szövetség - Magyar Betonelemgyártó Szövetség

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web