2023. szeptember 22., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

Iconic-award-logo-webA FAKRO a DXW járható felülvilágító ablakáért megkapta az "ICONIC AWARDS 2018: Innovative Architecture – Best of Best" díjat

Az Iconic Awards idei szlogenje: Innovatív építészet – Az építészet teljes világa", amely annak nemzetközi jellegére utal. A Német Formatervezési Tanács által alapított díj az egyik első független, nemzetközi formatervezési pályázat, amely a különböző területek között kölcsönhatásokat is figyelembe veszi.

A verseny első sorban a nemzetközi bemutatókon megjelenő, belsőépítészettel és formatervezéssel, valamint építészeti kontextusba helyezett kommunikációval megkülönböztetett építőipari termékekre összpontosít.

FAKRO DXW product-webA Német Formatervezési Tanács, mint az építészet és a formatervezés nemzetközi szakértője, egyfajta összekötő kapocsként működik közre a tervezők és az építőipar szereplői között. Díjait nemzetközi minőségi, fejlesztési és kreatív elismerésként tartják számon. A zsűri tagjai építészek, belsőépítészek, formatervezők és márkakommunikációs szakemberek. A FAKRO termékét építészeti szempontból innovatív jellege miatt választották ki.

"Az innováció a FAKRO génjeiben van, és az egyik legfontosabb hajtóerő a folyamatos fejlesztés hátterében. Termékeinket a felhasználók kényelmét szem előtt tartva készítjük el. Ez a rangos díj az erőfeszítéseink elismerése. Ez egy motivációs forrás számunkra és piaci partnereink számára, innovatív megoldások létrehozására", mondta el Sławomir Gawlik, az FAKRO Csoport marketing igazgatója.

FAKRO DXW photo-webA DXW felülvilágító ablak lehetővé teszi, hogy olyan életteret hozzunk létre a lapostetőn, amely teraszként vagy tetőkertként funkcionálhat, miközben bőséges mennyiségű természetes fényt tudunk juttatni a lapostető alatti helyiségbe. A DXW felülivilágító ablak előremutató formatervezésének, megnövekedett terhelhetőségének és speciális csúszásgátló bevonatának köszönhetően teljes biztonsággal sétálhatunk keresztül a felülvilágító ablak felületén. A belső tér mindeközben sok természetes fényt nyer, ami nélkülözhetetlen a jólétünkhöz.

"A nemzetközleg is jegyzett, rangos díjat az építészekkel való szoros és hosszú távú együttműködés egyik gyümölcsének tartjuk. Ők ösztönöznek minket nap, mint nap innovatív megoldások kialakítására" - fejtette ki Małgorzata Respekta, a FAKRO vezető építészeti szaktanácsadója.

 

További információ: www.fakro.hu

 

 

 

Eseménynaptár

Szeptember 2023
H K Sz Cs P Szo V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web