2024. április 29., hétfő

UJ HONLAP BANNER 250 100

Az Atlas Copco ipari levegő divíziója bevezette az új AQ olajmentes, vízbefecskendezéses csavarkompresszor-családot, 15 és 30 kW közötti motorteljesítményű, változó fordulatszámú meghajtással (VSD).

Az új AQ 15-30 kizárólag VSD meghajtással készül, és a termékcsalád 4 különféle modellből áll lég- és vízhűtéses verzióban. Az új, Class 0. osztály szerinti besorolású olajmentes kompresszorcsalád környezetkímélő fogyasztást és nagy üzemi hatékonyságot kínál.

Olajmentes levegő érzékeny alkalmazásokhozAQ30VSDFF frontghost out
Ennek a termékcsaládnak a bevezetésével az Atlas Copco bővíti AQ vízbefecskendezéses csavarkompresszor-családját. Az Atlas Copco vízbefecskendezéses csavartechnológia már 15 és 55 kW közötti tartományban is kapható. Ez az új termékcsalád megbízható, ISO 8573-1, Class 0. osztály szerinti tanúsítványú, olajmentes levegőt biztosít a legérzékenyebb 30 kW alatti alkalmazások számára, pl. orvosi, gyógyszerészeti, elektronikai és 8 bar feletti nyomású alkalmazások esetén.

Az AQ vízbefecskendezéses csavartechnológia nemcsak 100%-ig olajmentes, de integrált légkezelőjének köszönhetően az AQ optimális hatékonyságot, megbízhatóságot és légminőséget is jelent.

Változó fordulatszámú meghajtás a környezettudatos energiafogyasztás érdekében
Az Atlas Copco kivételes VSD technológiája hozzáigazítja a kompresszor teljesítményét az alkalmazás levegőigényéhez, ezzel átlagosan 35% energiamegtakarítást elérve. A VSD alkalmazásának közvetlen eredményeképpen nő a szállított sűrített levegő mennyisége, ugyanakkor csökken a fogyasztás és az energiaköltség.

A kis fogyasztás melletti nagy teljesítményen kívül az AQ 15-30 VSD rendkívül alacsony, 67 dB(A) zajszintet biztosít. Így az AQ a tökéletes „munkahelyi levegőrendszer", amely könnyedén illeszthető be bármely üzem működésébe.

A hatékonyság a kulcs
Az AQ 15-30 VSD nemcsak energiahatékony, de olyan szolgáltatásokat is nyújt, amelytől az általános üzemi hatékonyság növelhető.

A víz felülmúlhatatlan hűtési képessége gondoskodik a hatékony hőelvezetésről. Az alacsony hőmérsékletű sűrített levegő csökkenti a gépalkatrészek igénybevételét, meghosszabbítja azok élettartamát. Nagy hatékonyságú légsűrítési munkafolyamat érhető el a kiváló minőségű és optimális kialakítású polimer kerámia forgórésznek köszönhetően. Mivel az összetevők csapágyazása víznedvesítésű, és vízhártyán siklik, élettartama hosszabb, forgása simább és biztonságosabb. Az úgynevezett Full Feature koncepcióval elkerülhetők a nyomásesések, nincs szükség külső szárítóra, költséges csőrendszerre, többszörös csatlakoztatásra, ahol légszivárgás léphetne fel.

Az AQ emellett kompakt, ergonomikus kialakításával egyszerű szervizelhetőséget is biztosít. Az Elektronikon® vezérlőnek és a kiváló minőségű AirConnect rendszerű csatlakoztatásnak köszönhetően a kompresszor paramétereinek alakulása bárhol és bármikor megfigyelhető.

Az új lég- és vízhűtéses AQ 15-30 VSD bevezetésével az Atlas Copco nagy megbízhatóságú és energiahatékony Class 0. osztály szerinti besorolású, olajmentes légkompresszorral bővítette portfólióját. Az AQ 15-30 VSD ideális megoldás az olyan nagy érzékenységű, olajmentes alkalmazásokhoz, ahol energiamegtakarítást és nagy üzemi hatékonyságot kívánnak elérni.


Forrás: Atlas Copco

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web