2024. április 29., hétfő

UJ HONLAP BANNER 250 100

Az Atlas Copco kompresszortechnikai tapasztalatát mostantól a vákuumszivattyúk területén is kamatoztatja. A légkompresszió és vákuumképzés közötti hasonlóságnak köszönhetően az Atlas Copco saját vákuumszivattyú-rendszer tervezésébe és gyártásába kezdhetett az Atlas Copco kompresszoroknál megszokott minőség és megbízhatóság mellett.

Az új GV olajtömítésű csavar-vákuumszivattyúk forgalomba hozásával az Atlas Copco első 0,5–500 mbar nyomástartományú „elővákuum" rendszerét hozta létre.

A GV megbízható, hatékony vákuumképzést biztosít
A GV lelke az Atlas Copco saját fejlesztésű, megbízható csavareleme. Ebben az üzemi nyomástartományban az olajtömítésű csavar-vákuumszivattyú biztosítja a legjobb működési paramétereket, valamint a legkisebb energiaköltséget.

GV1000 packRearR in 2 greyA szivattyúbemenetre szerelt szabályzószelepjének köszönhetően kapacitása megfelel a tényleges elvárásoknak. Ez a megoldás nemcsak a rendszer vákuumszint-ingadozását minimalizálja, de gondoskodik a szivattyú lehető legalacsonyabb szintű fogyasztásáról is. A vákuumszivattyú ki-be kapcsolása is kevésbé gyakori, ami mérsékli az elhasználódást és a karbantartási igényt, ezzel növelve a megbízhatóságot.

 

Általános ipari elővákuum előállítására
A GV 500 és 5000 m3/h közötti kapacitást nyújt, így a legkülönbözőbb területeken alkalmazható. A nyomtatástól és csomagolástól a műanyagiparon, elektronikai iparon és fafeldolgozáson keresztül egészen a palackozásig és a konzervgyártásig a GV következetes és hatékony vákuumot biztosít.

Csendes működésének köszönhetően a GV a felhasználási helyhez közel telepíthető, de ez a műszaki megoldás a távoli alkalmazást is lehetővé teszi egy centralizált vákuumrendszer esetén.

Sűrített levegő és vákuum egy forrásból
A kompresszortechnológia piacvezetőjeként az Atlas Copco már teljes üzemeket képes felszerelni mind sűrített levegős, mind kis nyomású és vákuumberendezésekkel. Az ügyfél számára ez közös szervizelést jelent. Koen Lauwers, az ipari levegő divízió marketingért felelős igazgatóhelyettese szerint: „A következő hónapokban az Atlas Copco egyre több új vákuumszivattyút és rendszert szándékozik piacra dobni." A további részletekről külön mikrowebhelyünkön tájékozódhat: http://www.atlascopco.com/vacuum.


Forrás: Atlas Copco

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web