2024. április 26., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

fejlec 2018bA Magyar Épületgépészek Napja, a MÉN 22 sikeres év után 2018-ban jelentősen tovább fejlődött. Ez az irigylésre méltó siker öröm az épületgépészek számára, mert a MÉN alapjain egy még szélesebb szakmai összefogással, országos helyszínekkel bővülő rendezvénysorozattá, Országos Magyar Épületgépész Napokká alakult, megtartva a megszokott magasszintű szakmai és szórakoztató programjait.

Az OMÉN keretein belül az országban több tíz helyszínen lesznek különböző szakmai továbbképzések, gyár- és referenciaépület látogatások tervezőknek, kivitelezőknek. Szakiskolák, egyetemek is kapcsolódtak a rendezvénysorozathoz egyedi programjaikkal. Országos hálózatú épületgépészeti nagykereskedő cég rendkívüli akciókkal lepi meg ebben az időszakban partnereit.

Részletek a www.talalkozzunk.hu honlapon olvashatók.

OMEN-Muegyetem

A Műegyetemi rendezvényekre is hetekkel ezelőtt elfogyott mind az 50 kiállítási stand. A kiállító cégek listája a honlapon megtalálható. A kötelező szakmai továbbképzésekre, csütörtök és pénteki napokra 430 fő jelentkezett be a BPMK honlapján, ahol még 50 főnek van lehetősége magának helyet biztosítani. A változatos tartalmakat kínáló kísérő szakmai rendezvények díjmentesek, de regisztrációhoz kötöttek. A Magánépíttetők Fórumára a jelentkezést 240 főnél le kellett állítani, „sajnos" csak várólistára tudunk bejelentkezést elfogadni.

A többi programnál a termek befogadó képessége kisebb, így aki érdeklődik az adott program iránt kérjük, regisztráljon: https://talalkozzunk-muegyetem.hu/program/kísérő-szakmai-rendezvények.html

OMEN-BelepoAz I. Országos Magyar Épületgépész Napok záróeseménye a XXIII. Épületgépész Bál, az épületgépész társadalom egyik legkiemelkedőbb társasági rendezvénye, ahol a szórakoztatáson túl az országos díjak átadására is sor kerül.

Az est műsoráról itt tájékozódhat: https://talalkozzunk-muegyetem.hu/program/épületgépész-bál.html

A záróesemény szintén telt házas.

A fentiek alapján nagy várakozással várjuk 2018. november 26-30 közötti időszakot, hogy találkozzunk országszerte, hiszen a személyes kapcsolattartás jelentette és jelenti ma is a szakmai szereplők közötti bizalom kialakulásának és megerősítésének lehetőségét.

Tájékozódjon honlapjainkon és a facebook oldalunkon, vegyen Ön is részt az OMÉN programjain!

 

Kugler Géza
Országos Magyar Épületgépész Napok
Szervező Bizottság elnöke

 

 

 

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web