2024. április 29., hétfő

UJ HONLAP BANNER 250 100

Balról jobbra: Barabás Éva (az SOS Gyermekfalu nagykövete), Gosztonyi Gábor, Vajda Attila (az SOS Gyermekfalu jótékonysági nagykövete, olimpiai és világbajnok kenus), Oliver Nehring és Seidl Gábor (a Vaillant Saunier Duval Kft. ügyvezető igazgatója) a díszoklevél átadásakor.A fűtéstechnikai iparág egyik meghatározó szereplője, a Vaillant csoport támogatást nyújtott a battonyai SOS Gyermekfalu teljes fűtési és melegvíz-ellátási rendszerének felújításához.

A közelgő tél előtt a vállalat adományának keretében 16 nevelőcsalád otthonában és a kapcsolódó kiszolgáló épületekben cserélték le az elavult, energiafaló berendezéseket. Az együttműködésről szóló oklevelet a Vaillant csoport és az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa képviselői ünnepélyes keretek között, szerdán írták alá Budapesten.

 

Balról jobbra: Gosztonyi Gábor, az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa ügyvezetője és Oliver Nehring, a Vaillant csoport kelet-európai értékesítési és marketing igazgatója aláírja az adományozási okleveletBattonyán családjuktól elszakadt gyermekek számára biztosítja az otthon melegét az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa. A gyermekfalu épületeiben korábban korszerűtlen és ezért drága, energiafaló berendezések működésén alapult a fűtés és a melegvízellátás. A Vaillant számára magától értetődő volt, hogy segítsen: a közösséget a közelgő télben így egy pillanatra sem fenyegetheti a hideg, ráadásul csökkennek a gyermekfalu energiaköltségei.

 

Az alapítvány megkeresésére a Vaillant azonnal reagált: nemcsak leszállította a termékeket, hanem részt vett azok beüzemelésében is. A projekt révén 2012 októberétől több mint hetven gyermek élhet, játszhat és tanulhat meleg, családias otthonban Battonyán.

Különösen büszkék vagyunk arra, hogy cégünk munkatársai milyen elkötelezetten, egy emberként álltak a projekt mellé. A döntés után rendkívül gyorsan át kellett szervezni számos gyártási és logisztikai folyamatot, hogy a berendezéseket időben le tudjuk szállítani Battonyára" – mondta a sajtónak Seidl Gábor, a Vaillant Saunier Duval Kft. ügyvezető igazgatója.

A Vaillant csoport vállalataira és dolgozóira az 1874-es németországi alapítás óta mindig is jellemző volt a karitatív tevékenység. A felelős társadalmi szerepvállalás ma már a cég fenntartható fejlődési stratégiájában is helyet kapott, annak egyik fontos eleme" – emelte ki Oliver Nehring, a Vaillant csoport kelet-európai értékesítési és marketing igazgatója.

A Vaillant csoport vállalatai az egész világon szívesen működnek együtt olyan szervezetekkel, mint az SOS Gyermekfalvak, amelyek célja, hogy jobbá és élhetőbbé tegyék a világot körülöttünk. Az akciók során a Vaillant környezetbarát és energiatakarékos készülékek adományozásával járul hozzá ezekhez az erőfeszítésekhez.

Szervezetünk tevékenységének lényege, hogy igazi otthont teremtsünk azoknak a gyermekeknek és fiatal felnőtteknek, akik különböző körülmények folytán elszakadtak saját, vér szerinti családjuktól. Ezért nagyon hálásak vagyunk a Vaillant csoportnak, amely adományával segített nekünk, hogy fenn tudjuk tartani ezeket az otthonokat battonyai nevelőcsaládjaink számára" – mondta Gosztonyi Gábor, az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa ügyvezetője.

Forrás: Live PR

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web