2024. május 15., szerda

UJ HONLAP BANNER 250 100

Skanska-Stand-EXPO-REAL-kicsiA Skanska Commercial Development (a Skanska kereskedelmi fejlesztéssel foglalkozó ága) az idén először mutatkozott be az ingatlan szakma éves nemzetközi seregszemléjén. Az október 8-10 között megrendezésre kerülő müncheni EXPO REAL-on a cégcsoport teljes globális zöldépület-portfólióját bemutatta.

Az érdeklődők Közép-Kelet-Európa mellett a Skandináv régió és az Egyesült Államok összesen 21 városának 37 fejlesztés alatt álló, vagy tervezett projektjével ismerkedhettek meg.

Nicklas Lindberg (Business Unit President, Skanska Commercial Development Europe) a Skanska ezévi szereplését így méltatta: „Globális zöldiroda-portfóliónkat bemutató színes, interaktív standunk sok érdeklődőt vonzott. Új üzleti lehetőségeket teremtett, jó helyszíne volt a kapcsolatépítésnek, mindamellett olyan barátságos munkakörnyezetet mutatott be, amelyet saját fejlesztésű irodaházainkban is próbálunk bérlőink számára kialakítani. A céget képviselő nemzetközi csapat nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy az ügyfelek és potenciális befektetők igényeit meghallgassa. Terveink között szerepel, hogy az elkövetkező években is jelen leszünk az EXPO REAL-on."

 

A Skanska standról a látogatóknak azonnal a fenntartható fejlődés szellemisége juthatott eszébe, ahogyan a zöld gyepszőnyegre léptek, és a zöld várost bemutató háttérre pillantottak. Ez a benyomás tökéletesen összhangban van azzal a ténnyel, hogy a Skanska világszerte kizárólag minimum LEED Gold előtanúsított kereskedelmi célú ingatlanokat fejleszt. A Budapesten épülő zöld irodaprojekt, a Green House, LEED Platinum előtanúsítással rendelkezik, míg a tervek szerint az év végéig elinduló fejlesztés, a Nordic Light, LEED Gold szinten előkvalifikálta magát.

Október 9-én a Skanska együtt ünnepelte fennállásának 125 éves évfordulóját a résztvevőkkel. Üdvözlő beszédében Nicklas Lindberg (Business Unit President, Commercial Development Europe) és Mats Johansson (Business Unit President, Commercial Development Nordic) a példaértékű múltat méltatta, és reménnyel tekintett a sikeres jövő elé.

A Skanska Magyarország Ingatlan Kft. ügyvezetője, Grzegorz Strutyński, így értékelte a magyar részvételt: „A 2012-es EXPO sok újat hozott mind az üzletfejlesztés, mind a kapcsolatteremtés terén. A Skanska Magyarország Ingatlan Kft. – a cég kereskedelmi ágának többi 7 országával együtt – először mutathatta be zöld irodaházait. A Budapest standon való megjelenésünk – amelyre szintén első alkalommal kerül sor – azt erősíti meg, hogy Budapest városával közösen haladunk a fenntartható fejlődés és zöld városfejlesztés útján."

Forrás: Skanska

Eseménynaptár

Május 2024
H K Sz Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web