2024. április 29., hétfő

UJ HONLAP BANNER 250 100

Február 5-dikéig lehet már csak jelentkezni kiállítóként  a tavaszi állásbörze-szezon legnépszerűbb rendezvényére, a Műegyetemi Állásbörzére, mely 2013 tavaszán ismét igen korai időpontban, március 6-7-én kerül megrendezésre, a megszokott helyen, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem patinás Központi épületében. A szabad standhelyek gyors csökkenésére való tekintettel nem javasolt megvárni a jelentkezéssel az utolsó napot.

"A tavaszi állásbörzét mindig valamivel nagyobb látogatói érdeklődés övezi, mint az őszit, hiszen még mindig ebben a félévben diplomáznak többen, így számukra a tavaszi rendezvény remek karrierindítási lehetőségnek minősül, különösen a korai időpont miatt. Az időben elkezdett álláskeresés gyümölcse ugyanis a diplomaosztóra akár már be is érhet, s a műszaki vagy gazdasági végzettséggel rendelkező frissdiplomás szakember azonnal  kamatoztathatja is tudását a képzettségének és kompetenciáinak leginkább megfelelő területen." - nyilatkozták a szervezők.

 

A Műegyetemi Állásbörze - társrendezvényének, a BME Külügyi Börzének köszönhetően - a frissdiplomás álláskeresőket megszólítani kívánó cégek mellett azoknak a kiállítóknak is kedvez, akik külföldi szakmai vagy tanulmányi lehetőséget kínálnak felsőfokú végzettséggel
már rendelkező vagy tapasztalatra éhező alsóbb éves érdeklődőknek. A szervezők szerint a Műegyetemi Állásbörzén és a Külügyi Börzén felkínált lehetőségek összefüggnek: az egyetem, a nyelvtanulás, a külföldi tapasztalatszerzés és az elhelyezkedés a karrierépítés
egy-egy fontos állomásai - az egyik elősegítheti a másikat, s az a tapasztalat, hogy nem csak a szervezők, hanem a látogatók számára is egyre inkább természetes a karrierépítésnek ez a fajta komplex szemléletmódja.

 Kiállítói jelentkezés: http://www.allasborze.bme.hu/hu/kiallitoknak/kapcsolat/

Az állásbőrzésől további információk a www.allasborze.bme.hu honlapon olvashatók.

Forrás: MTI OTS

Eseménynaptár

április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web