2024. május 19., vasárnap

UJ HONLAP BANNER 250 100

Esemény naptár

Hárommillió forint is lehet a társasházi támogatás mértéke - Budapest lesz a Társasházi Roadshow következő állomása

Csütörtök 09 Március 2017, 10:00 - 17:00

Otp-lakastakarek-logoMűködhet-e egy társasház energia-hatékonyan? Milyen pénzügyi megoldások érhetőek el a társasházak felújítására? Többek között ezeket a témákat járja körül idén Társasházi Roadshow, amelynek csütörtökön Budapest ad otthont. Az eseményen helyi megvalósult sikertörténetekről is szó lesz, ezen felül a felújítások finanszírozásához is kapnak szakértői segítséget az érdeklődők.

A Társasházi Háztartás szaklap, valamint a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete 2010 óta minden évben megrendezi a Társasházi Roadshow-t, ebben az évben összesen 19 állomáson – a budapesti mellett 18 vidéki helyszínen. Az egyedülálló eseménysorozat célja, hogy a társasházak működtetésében valamennyi érintett fél számára – a közös képviselőktől egészen a társasházak különböző finanszírozására megoldást kínáló pénzügyi intézetekig – szakmai fórumot biztosítson.

A korábbi évekhez hasonlóan a roadshow középpontjában a társasházakat érintő legfontosabb témák, az energiahatékony működtetés és a beruházások állnak. A komplex energiahatékonysági beruházással 30-40%-kal is mérséklődnek az energiaköltségek: a nyílászárók cseréje, hőszigetelés, fűtésszabályozás csökkenti a rezsiköltségeket, korszerűbbé, komfortosabbá teszi a társasházi lakásokat és növeli piaci értéküket. A roadshow keretein belül megvalósult helyi vonatkozású projektekről is szó lesz.

Időpontja:2017.03.09. 10:00 órától

Helyszíne: Lurdy Ház (I. emelet Konferencia Központ) - Budapest, 1097 Könyves Kálmán krt. 12-14.

Kiemelt szerepet kap a felújítások finanszírozási lehetőségeinek bemutatása is. Az eseménysorozathoz idén első ízben csatlakozó lakástakarékpénztári partnertől az érdeklődők az alacsony kockázatú lakáscélú megtakarítási formáról is helyben tájékozódhatnak. „Azért csatlakoztunk idén a Társasházi Roadshow-hoz, hogy jelenlegi és leendő ügyfeleink számára könnyebbé tegyük a tájékozódást a társasházak finanszírozási lehetőségeiről. A lakástakarékpénztár a második legnépszerűbb megtakarítási forma Magyarországon. A társasházak számára a magánszemélyeknél is kedvezőbb a konstrukció, tíz év alatt akár 3 millió forint állami támogatást kaphatnak a beruházásaikhoz. Az energia-hatékonyságon túl a környezetvédelmi, közösségépítési és életminőség-javítási felújításokhoz is"– mondta el Köntös Péter, az OTP Lakástakarék vezérigazgató-helyettese.

A rendezvényen bemutatják a „Társasházak gazdálkodása – a közös képviselők és számvizsgálók kézikönyve 2017." című kiadványt is, amely a társasházakat közvetlenül működtető közös képviselőknek nyújt segítséget.

A

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, regisztrálni az alábbi e-mail címen lehet 2017.03.08-án (szerda) 17:00 óráig: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A

A

Forrás: cafépr

A

Vissza

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web