2024. június 19., szerda

UJ HONLAP BANNER 250 100

Facebook

Hirdetés

dimag x me 120x240

A www.magyarepitestechnika.hu weboldalt a Build-Press Kft. (székhely: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 21/b., cégjegyzékszám: 01-09-979630, a továbbiakban: üzemeltető, szolgáltató, adatkezelő) működteti.

A weboldal használatával, a regisztrációval, a hírlevélre való feliratkozással, valamint a szaklap megrendeléssel Ön az alábbi feltételeket, tudnivalókat elfogadja.

 

A Build-Press Kft. elkötelezett felhasználói és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Az üzemeltető a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Erről részletesebben az Adatkezelési tájékoztatóban olvashat.

 

Üzemeltető jogai és felelőssége

Az Üzemeltető által közzétett, harmadik személyek szellemi alkotásait (például cikkek, tanulmányok) felhasználni kizárólag a 1999. évi LXXVI. törvény keretein belül szabad. Minden, e korlátokat átlépő felhasználáshoz az adott szerző hozzájárulása szükséges.

A weboldal tartalma semmilyen esetben nem minősül szakmai tanácsadásnak, azt az Üzemeltető csupán tájékoztató jelleggel helyezi el.

A weboldal letöltéséből vagy elérhetetlenségéből eredő bármilyen kár megtérítését Üzemeltető kizárja.

A weboldalon található külső hivatkozások (a www.magyarepitestechnika.hu-tól eltérő címtartományra mutató link) követésével letöltött tartalom nem áll az Üzemeltető befolyása alatt. Amennyiben azt az arra jogosult kéri, a linket az Üzemeltető törli vagy módosítja.

 

A weboldal külsős szerzők által készített cikkei, valamint a Weboldalon megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében az Üzemeltető minden felelősséget kizár. Üzemeltető fenntartja a jogot a cikkek, hozzászólások, ill. felhasználók által beküldött tartalom előzetes értesítés, figyelmeztetés és indokolás nélküli törlésére.

Az Üzemeltető fenntartja a jogot felhasználók kitiltására, a regisztráció előzetes értesítés és indokolás nélküli megszüntetésére.

A Build-Press Kft. a más által rendelkezésre bocsátott, a Build-Press Kft., mint közvetítő szolgáltató által nyújtott információs társadalommal összefüggő szolgáltatással továbbított, tárolt vagy hozzáférhetővé tett információért nem felel. Üzemeltető nem köteles ellenőrizni az általa csak továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett információt, továbbá nem köteles olyan tényeket vagy körülményeket keresni, amelyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak.

 

Adatvédelmi információk:

 

 

 

Keresés

Támogatóink:

HuGBC LOGO web

K-EP LOGO v.8 2

lechner-logo-fb

logo

mehi