2024. május 17., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

epiteszprogram-webA Hörmann cégcsoport idei évre tervezett újdonságait a BAU szakkiállításon mutatta be, ahol több mint 1400 négyzetméteres standján új kapu- és ajtóújdonságait csodálhatták meg a látogatók. Sajtótájékoztatójukon kiemelték: a cég biztos lábakon áll és elkötelezett a növekedés és a folyamatos termékfejlesztés irányába.

ÚJ AJTÓK, KAPUK

A Hörmann az ajtók terén további újdonságokat is kínál: a különösen biztonság, hőszigetelt ThermoCarbon alumínium házbejárati ajtó most új designmotívumokkal bővült, még teljesebbé téve az eddig sem szűkös kínálatot.

ThermoSafe-ajto-webA tűzgátlás területén a Hörmann egy új, tompa befutású tűzgátló tolókapuval jelentkezett, az ipari szekcionált kapuk területén pedig az új, 67 milliméter vastag panelekből álló, akár 21 százalékkal jobb hőszigetelésű kapukat állítja az elkövetkezendő időszakban fókuszba.

A Hörmann ezentúl az összes magánlakásépítéshez megfelelő ajtót tud kínálni, a hőszigetelt, hang-, tűz- és betörésgátló, acél pince- és átjáró-ajtóktól, a lakótéri belső faajtókon át, az acél és alumínium házbejárati ajtókig és garázs-mellékajtókig" – mondta el Szujó László, a Hörmann Hungária Kft. ügyvezetője.

 

Szekcionaltgarazskapu-webtuzfustgatlo-web

 

TECHNIKAI ÚJDONSÁGOK

A meghajtó technikában is újdonsággal rukkolt elő az anyavállalat. Mostantól okostelefonra vagy táblagépre telepített alkalmazással is működtethetők és ellenőrizhetők, a Hörmann garázskapuk.

ajtomeghajtas-web gyorskapu-web

 

A bochumi Ruhr Egyetemmel együttműködve kifejlesztett, különösen biztonságos BiSecur rádiós rendszerrel ellátott, garázs- és udvari kapuk, házbejárati ajtók és fényforrások, a BiSecur Gateway-nek köszönhetően a telefonunkra költöznek, így például a pozíció-lekérdezés már rálátás nélkül is megtudható, így a világ bármely pontjáról működik. Az alkalmazással a kapu és az ajtó különböző funkciói is vezérelhetőek. Ez az eszköz már hazánkban is, bárki számára elérhető."

További információ:
www.hormann.hu

 

Eseménynaptár

Május 2024
H K Sz Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web