2024. március 28., csütörtök

UJ HONLAP BANNER 250 100

konfig1-kicsiAbban valószínűleg mindannyian egyetértünk, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen tető van a fejünk felett. Hiába szép a házunk, ha a tető huzatos, vagy „csak" nem szigetel rendesen, és emiatt sokkal többet kell költenünk a fűtésre. Ha a tetőteret beépítjük, a hangszigetelés is fontossá válik - ami szintén jó tető kérdése - egy zajos szobában senki sem tölti szívesen a napjait. Ha rossz minőségű cserepet választunk, az állandó javíttatások is sok bosszúságot és pluszköltséget okozhatnak. Felesleges is folytatni... világos, hogy annak, aki tetőt épít, jól fel van adva a lecke.

Számos szempontot kell figyelembe venni, és ha meg is találtuk a megfelelő cserepet, a következő feladat talán még nehezebb, ki kell választanunk a szükséges kiegészítőket is. A tartozékokat, amitől a tetőcserépből tető lesz. A pára és hőszigetelő elemeket, kúpalátéteket és tetőáttöréseket és mindenféle fura nevű kiegészítőt, amiről többnyire azt sem tudjuk, mire való. Mégis, jobb, ha nem hagyjuk ki ezt a lépést, mert ezen a pár „apróságon" múlhat, mennyire lesz jó a komfortérzetünk otthonunkban.

A modern korban szerencsére semmi sem olyan nehéz mint régen. A Bramac például egy okos innovációval segít minket a tervezésben. A cég által fejlesztett webes alkalmazás, a tetőkonfigurátor segítségével a kiszemelt tetőcseréphez a hozzáillő rendszerelemeket is megtalálhatjuk. Sőt amennyiben energiatudatosak vagyunk, a napelemrendszereket, ha teljes felújításban gondolkozunk, akkor pedig a kültéri padlólapot is kiválaszthatjuk.

De ki tudja követni, melyik elem mire jó? Hiszen kismillió van belőlük. Szerencsére nem is kell, mert a program rövid leírást és hasznos tippeket ad minden termékhez.

Amiért viszont a konfigurátort mégis a legtöbben szeretni fogjuk, az a beépített kalkulátor. Miután megálmodtuk a tökéletes tetőt és a konfigurátor segített valamennyi elemet a helyére rakni, a kalkulátor megmondja nekünk, hogy ez mennyibe fog kerülni – ráadásul a legközelebbi kereskedőt is segít megtalálni. Ezek után már csak pénzre és rengeteg türelemre lesz szükségünk, mert az építkezéskor erre van a legnagyobb szükség.

 

A Bramac tetőkonfigurátora mindenki számára ingyenesen elérhető a www.konfigurator.bramac.hu oldalon. Sok sikert!

 

A Bramac Tetőkonfigurátor használatáról összeállított videó is megtekinthető:

 

 Forrás: Bramac

Eseménynaptár

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web