2024. május 18., szombat

UJ HONLAP BANNER 250 100

Hörmann stand a BAU kiállításonA BAU építőipari kiállításon a Hörmann egy imponzáns méretű, 1300 m2-es standdal várta az érdeklődőket, ahol legújabb termékeiről és az elkövetkező időszak terveiről tájékozódhattak a látogatók.

A stand méreteivel is azt kívánjuk érzékeltetni, hogy ez a kiállítás milyen fontos esemény a Hörmann vállalat életében. Ekkora standdal jelen lenni nem kiváltság, hanem elismerés. Annak a kemény munkának az elismerése, amelyre a Hörmann az elmúlt évtizedekben mindig is büszke volt."– mondta el Szujó László, a Hörmann Hungária ügyvezetője.

 

PM-1304-Bild-2-webA fenntarthatóság a XXI. századi építészetet kétségtelenül meghatározza majd. Nem véletlen tehát, hogy a BAU kiállítás egyik fókusz témája lett. A Hörmann mint kapu- és ajtógyártó számára szintén kiemelt fontosságú a fenntarthatóság, melyet mi sem bizonyít jobban, mint a válság ellenére is töretlenül zajló beruházások és fejlesztések, melynek eredményeképpen a családi vállalkozás több mint három tucat újdonsággal és újítással jelenik meg a kiállításon.

 

A Hörmann nem csak az innovatív fejlesztéseivel kíván az energiamegtakarítási megoldások fejlesztésének az élén járni, hanem a cég energiaszükségleteit is minimalizálni akarja. A cégcsoport 2013-ban energiaszükségletének mintegy 40%-át zöldenergiából fogja fedezni, amelyet folyamatosan bővíteni kívánnak.

Ízelítő a bemutatott újdonságok közül

bisecure-webBiSecure rádiós rendszer

A Hörmann által fejlesztett BiSecur rádiósrendszer olyan AES 128 bites titkosítással kódolja a rádiójelet, amelyet például az online banki szolgáltatások során is használnak. Így a rendszer lényegesen biztonságosabb, mint a meghajtásgyártók körében is széles körben használt KeeLoq-eljárás. Mivel a rádiós rendszer két irányban sugároz, ezért a BiSecur rendszer intelligensen felméri a kapu pozícióját, így felismeri azt is, hogy a garázsajtó nyitva vagy zárva van-e.

 

SolidStyle fa belsőajtók

Erős fém kerettel, 42 mm-es vastagsággal bíró ajtók többféle színben és ízléses designnal lesznek kaphatók.

 

ThermoPro-Plus-biztonsági acél ajtó leírásaThermoPro Plus acélajtók

A PU-keményhabbal töltött, 65 mm vastagságú acélajtók, egyedülállóan 3-szoros biztonsági üvegréteggel, kiváló hőszigetelő képességgel (U-érték max. 1 W/(m2*K) rendelkeznek.

 

 

 

ThermoCarbon alumínuim ajtók leírásaThermocarbon aluminium ajtók

100 mm vastagágával, 4-szeres biztonsági üvegréteggel és a rendkívül jó hőszigetelő-képességével (U-érték max. 0,45 W/(m2*K) alkalmas passzívházakba is.

 

 

Legújabb fejlesztésű garázskapuk és meghajtások 

A Hörmann legújabb fejlesztésű garázskapui az árukat akár 7 év alatt is behozhatják hagyományos társaikkal szemben. A Hörmann legújabb meghajtásrendszere – a SupraMatic 3 – napi öt kapunyitási ciklus esetén is körülbelül csak évi 900 forintba kerül.

Hörmann szekcionált ipari kapuk 50-es szériája

A gyalogos áthaladást segítő küszöbmentes személybejáró ajtóval, valamint a hatékony hőszigetelést biztosító ThermoFrame keret alkalmazásával a Hörmann új távlatokat nyitott a szekcionált ipari kapuk területén.

szekcionált ipari kapuk: küszöb nélküli személyzeti bejáró a teljes felületen üvegezett Hörmann aluminium ajtók biztosítják a jó fénybeáramlást, emellett kitűnően illeszkednek az épület homlokzatába

 

Duratec színekDuratec üvegezési program szélesítése

Kizárólag a Hörmannál elérhető, rendkívül karcálló, színezett (fehér, barna és szürke) DURATEC üvegeket azonnal biztosítani tudják dupla vagy 3 rétegű ablaktáblák formájában.

 

Forrás: Hörmann

Eseménynaptár

Május 2024
H K Sz Cs P Szo V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240

Partnereink

EVOSZ-logo

measzlogo fb

 

 

logo rigips-w 

proidea-logo-fb

VarepitoPalyazat logo-web

 

 

bme logo-kicsi

 

Ybl-logo-kicsi

  mapasz-logo-web

 

zeosz-logo-webebsz logo 2

 

 

 HuGBC LOGO kicsi

 

TEGY-web

 Burkolattechnika-egyesulet-logo-web

 Hazicincer logo

    Kivet-logo-web

 

 

 

 

Construmalogo-web

  emsz-logo-web180

mti hirfelhasznalo

 

dimag logofinal-web

 
 
 observer logo-web