2024. április 22., hétfő

UJ HONLAP BANNER 250 100

Hormann bisecur 3-kicsiPraktikus, formatervezett és színes, mindezek mellett még nőies is? Igen, már a garázskapunk távirányítója is lehet ilyen!

A Hörmann dizájndíjas megoldása a BiSecur garázskapunyitó rendszer, amelynek kéziadója már nemcsak egy egyszerű eszköz a női kezekben, hanem a hölgyek ridiküljének ékes dísze is lehet. A 7 színben és 6 dekorfelülettel elérhető kütyü segítségével nemcsak értékeinket és otthonunkat óvhatjuk meg, hanem egy csajos találkozó középpontjába is kerülhetünk a dizájnos apróságnak köszönhetően.

 

MEGBÍZHATÓ MINŐSÉG

Ha esik, ha fúj, ez az apró tárgy mindig kéznél van és megkönnyíti a mindennapokat. A BiSecur távirányító segítségével az otthoni garázskapu kényelmesen, már a távolból is nyitható. Az intelligens rendszer pedig annyira biztonságos, mint az online banki felületek, amelyek 128-bites titkosítása szinte feltörhetetlen – ezt egyébként a Németországban található, bochumi Ruhr Egyetem biztonsági szakértői is bevizsgálták és tanúsították. Így már az illetéktelen – gyengén kódolt rádióhullámokat kihasználó – behatolásoktól sem kell tartanunk.

Hormann bisecur 1-kicsi    Hormann bisecur 2-kicsi

BiSecur kepek-kicsiDESIGN-DÍJAS FORMA

Az innovatív meghajtáshoz járó exkluzív formatervezésű kéziadó magas fényű zongoralakk bevonattal ellátott és rendkívül esztétikus kialakítású. A 7 színben és 6 dekorfelülettel is elérhető, divatos megjelenésű kütyü tökéletesen illeszkedik a mai modern nő kelléktárába. A kéziadó 2011-ben a rangos Red Dot formatervezői dizájndíjat is elnyerte Németországban, amely jelentős dizájner elismerés Európában. Olyan, mint egy divatos kulcstartó: mindig kéznél van, ráadásul a legnagyobb biztonságot is nyújtja otthonunk számára.

Az apró tárgy tehát nemcsak stílusos, hanem igazán hasznos is. A másodperc töredéke alatt kinyitható vele az otthoni garázskapu. Ráadásul az intelligens kis szerkezet azt is érzékeli, hogy éppen nyitva vagy csukva van-e a kapu, amelyet egy LED-es fényvisszajelzéssel is jelez tulajdonosának.

További információ a BiSecur rendszerről és a Hörmann termékeiről a cég honlapján található.

www.hormann.hu

 

Keresés

banner kne 180 240

mehi-banner-media 120x240