2024. június 19., szerda

UJ HONLAP BANNER 250 100

kep1-webIsmeri azt a kellemetlen hideg érzést, amit akkor érez, ha nekitámaszkodik a falnak? Megoldást jelenthet a JUPOL Thermo beltéri hőszigetelő festék a JUBOLIN Thermo kiegyenlítő anyaggal kombinálva, amely a melegség érzetét kelti.

A JUB kifejlesztett egy olyan Thermo rendszert*, amely melegségérzetet kelt, sőt alkalmazásával energiát takaríthatunk meg.

A JUPOL Thermo festék és a JUBOLIN Thermo kiegyenlítő anyag speciális üreges töltőanyagokat tartalmaz, ami által hőszigetelővé válnak, így a felület érintése melegebb és kellemesebb lesz. Az ilyen töltőanyagok nagyobb fokú szigetelőképességgel rendelkeznek, miközben csökkentik a bevonat súlyát. Együttes alkalmazásukkal csökken a vízgőz lecsapódásának lehetősége a felületen.

A THERMO rendszer megfelelő olyan helyiségekben, ahol sokat tartózkodunk és a falat megérintve melegséget szeretnénk érezni. Elsősorban az északi falfelületekre, szigetelés nélküli falfelületekre, hőhidak esetén és gyerekszobába javasoljuk.

kep2-webALKALMAZÁS

A JUBOLIN Thermo hőszigetelő beltéri kiegyenlítő anyagot érdemes két rétegben felvinni a felületre, ahol az egyes rétegek vastagsága nem haladja meg az 1-2 millimétert, a kétrétegű felhordás együttes vastagsága pedig a 3 millimétert. A kiegyenlítő anyag felhordása előtt alapozó bevonat alkalmazása kötelező.

A JUPOL Thermo felhordása három rétegben ajánlott, JUBOLIN Thermo kiegyenlítő anyaggal együtt használva elegendő két réteg is. A falfesték hígítása nem ajánlott. A felhordás történhet hosszúszőrű hengerrel, ecsettel vagy szórással. Alkalmas bármilyen finomvakolat, kiegyenlítő anyagokkal simított felületek, rusztikus papírtapéták, valamint gipszkarton és szálerősítésű cement lemezek, forgácslapok, vakolatlan beton festésére.

Felhordása lehetséges a jól tapadó régi diszperziós bevonatokra és bármilyen jól tapadó dekoratív vakolatra is.

A THERMO RENDSZER ELŐNYEI

  • jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik és csökkenti a hővezető képességet
  • szigetelő tulajdonságának köszönhetően a homlokzatfelületen négyzetméterenként évente akár 2 euró** fűtésiköltség-megtakarítást biztosít;
  • melegség érzetét kelti;
  • alkalmas kisebb hőhidak áthidalására;
  • csökkenti a kondenzációs nedvesség létrejöttének lehetőségét;
  • felhordása egyszerű.

 

logo JUB webJUB Kft.
www.jub.hu
T: (+36-23) 511-240
A JUB Csoport tagja

____________________________________________________________________________

* THERMO rendszer: 2 × JUBOLIN Thermo + 2 × JUPOL Thermo.
** Fűtőolajos fűtés (2015. évi ár); betonfalak esetén.

Keresés

mehi-banner-media 120x240