2024. április 26., péntek

UJ HONLAP BANNER 250 100

2016-ban is kiosztották a Construmán leginnovatívabb termékeknek járó Construmadíjat, melyet az alábbi termékek és cégek érdemeltek ki:

BRAMAC 7 FOKOS TETŐRENDSZER
Pályázó: Bramac Kft.
Gyártó: Bramac Dachsysteme International

A Bramac 7 fokos tetőrendszer már 7° tetőhajlásszögtől építhető. Az alacsony hajlásszög a térformálás új lehetőségét nyitja meg a tervezők és az építtetők számára. A Bramac 7 fokos tetőrendszer a különleges tetőcserépen túl magában foglalja a vízhatlan alátéthéjazatot, a kémény- és falcsatlakozás elemeit, a baleset- és vagyonvédelem elemeit, vagyis rendszerszintű megoldást kínál bármely tetőcsomóponthoz. A különleges tetőcserép az átfedési tartományban rendelkezik 2 rozsdamentes fémből készült esőlabirintus lemezzel. Ez az újítás minimumra redukálta a nedvesség bejutásának lehetőségét az átfedési tartományban. Az alacsony hajlásszögű fedés a nagy szélterhet is állja és elnyeli az eső zaját. A tetőrendszer 3,25 kN/m2 hóhatárig alkalmazható. A teljes tetőrendszer nem igényel karbantartást.

HF 410 FA/ALUMÍNIUM ABLAKRENDSZER
Pályázó: Internorm Ablak Kft.
Gyártó: Internorm Bauelemente Gmbh Ausztria

A fa/alumínium ablakrendszer (kívül alu-mínium, belül fa) hordozó rétege nagy stabilitású rétegelt lemez mag, az úgynevezett I-Tec Core. Az ablak magjában ragasztott farétegeket dolgoztak össze. A többrétegű felépítés és az impregnálás révén a fa lényegesen jobban ellenáll a nedvességnek, terhelhetőbb és energiatakarékos. Az alumíniumborítás 4 designban és több száz színben rendelhető. Hőszigetelő üvegezése standard kivitelben is 3 rétegű 48 mm vastagságú, saját gyártású hőszigetelő üveg, meleg peremes távtartóval. Háromszoros, megszakításmentes tömítések védik a belső felületeket és nyújtanak kimagasló hő- és hangszigetelést.

AQUAFLEX ROOF PLUS FOLYÉKONY VÍZSZIGETELŐ FÓLIA
Pályázó: Mapei Kft.
Gyártó: Mapei S.p.A. Olaszország

Az Aquaflex Roof Plus nagy rugalmasságú, gyors száradású, felhasználásra kész, UV sugárzásnak ellenálló folyékony vízszigetelés. A meglévő lapos tetők régi bitumenes szigetelését bontás nélkül lehet felújítani egyszerű hengerezési technológiával. Elöregedett azbesztcement pala fedésű tetők (hullámpala és pala pikkely), bitumenes zsindely héjazatú tetők felújítására egyaránt alkalmas. A beázó teraszok felújításánál anélkül használható, hogy visszabontanánk födémig a meglévő rétegrendet. A terméknek nincs károsanyag-kibocsátása.

Az Aquaflex Roof Plus rugalmasabb, mint a legtöbb hagyományos akril vízszigetelő anyag. Gyors száradású, továbbá felhasználásra kész, könnyen alkalmazható, nagy nyúlóképességű anyag.

 

 

Keresés

mehi-banner-media 120x240